Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babahordozót-kengurut...

Milyen babahordozót-kengurut érdemes venni?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni valamilyet 4,5 hónapos lányomnak, de nem tudom, hogy milyet érdemes. Mi a véleményetek egyikről-másikról, melyik a praktikusabb...
2008. szept. 6. 14:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én előszőr babahordozó kendőt szerettem vna venni,de az nagyon drága volt,és nem egyszerű felkötni sem. Én a sima kenguru mellett döntöttem. Ez sokkal egyszerűbb használni,és fele annyiba sem kerül. Előszőr mindig felcsatolom,majd beleültetem a lányom és felhajtom a pántokat. Ennyi,tényleg nagyon egyszerű. Ebben a kenguruban 13 kg-ig lehet vinni a babát. Az én lányom már 9 kg,de már most alig bírom vinni,úgyhogy csak röviddebb útra indulunk el így. Viszont tényleg kényelmes,mind a két kéz szabad. Így könnyen megy nekem a vásárlás:)

2008. szept. 6. 14:34
 2/3 anonim ***** válasza:

A chicco -nak van , a brendonban vettem 7ezer volt és tök jó.

Könnyű fel-le szedni.

Háti hordozót semmiképp sem vegyél az nem tudom milyen idétlen ember találmánya, de sem a gyereket nem látod benne, főleg a hiba, láttam télen apukát hátihordozóval hanyattesni..nem volt jó.

Szóval lehet az kenguru, kendő...

én a chocco-st vettem és az jó.

2008. szept. 6. 16:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Én Mei Tai-t vettem, mert az egészségesebb. [link]

[link]

2008. szept. 6. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!