Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg csak én gondolom úgy...

Tényleg csak én gondolom úgy hogy egy másfél évesnek nem kell mindennap édességet enni?

Figyelt kérdés
Kislányom szinte minden nap eszik édességet mert a rokonok ismerősök állandóan hozzák.ti mit gondoltok a ti 1-2 évesetek kap mindennap valami édeset?
2015. aug. 10. 21:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyire szamit edessegnek, de a 1,5 eves lanyom minden nap kap vagy kinder tejszeletet, vagy danon gyumolcs joghurtot, vagy turokremet. Ahogy elnezehettem a kaloria tartalmat, rengeteg cukor van ezekben is, szerintem ilyenekez sem kellene minden nap ennie, de sokszor mar nincs otletem hogy mit adjak tizoraira, uzsira es ez ugye keznel van. Az hogy kap a csokibol egy ket falatot minden nap az nem gond, de nekem a mindennapos edesseg, csoki az sok. Van egy 7 eves gyerekem, ra sokat vigyaznak a nagyszulok evkozben is, nyaron meg szinte mindig ott van evek ota. Hiaba mondom, hogy ne adjanak neki minden nap, hiaba. Reggel dormivel inditja a napot a mama minden nap kap, + minden nap 1-2 fagyit is kap, van hogy csipszet is vesznek neki es raadasul nem figyelnek oda mennyit eszik. Sajnos tulzottan jo az etvagya es van, hogy 2x annyit eszik mint egy felnott

sokszor faj a hasa eves utan es nem szolnak ra hogy ne egyen tobbet. Most lesz 7 eves es tobb, mint 35 kilo, a mindennapi nassolastol.

2015. aug. 12. 19:48
 22/24 anonim ***** válasza:
12-es vagyok! 20-sa: én voltam igazi disznóvágáson, többször is! Nem, nem dobják el a részeket, mert nem színhús, de párizsit se csináltak belőle soha! Volt hús, kolbász, hurka, sült vér is (lehet szemet forgatni)!, disznósajt, zsír és szalonna! De párizsi nem! És az anyja kifejezett kérése ellen csokival etetni a másfél éves gyereket egyenesen bunkóság! És 21-es! Amit anyósod csinál, az egyenesen a te sárba tiprásod! Megaláz a saját gyereked előtt, azzal, hogy tiltásod ellenére szeméttel eteti a gyerekedet, mert tudja, hogy könnyű a gyereket megvenni egy csokival, aztán legközelebb azzal takarózni, hogy anyád nem engedi! Kell a bűnbak! Nálunk ismerős mesélte viccelődve, hogy a 6 hónapos gyereke, hogy ette a fagyit, aztán amikor megjegyeztem, hogy kb. sehogy se kellett volna, akkor közölték, hogy én milyen körülményes vagyok! Szerintem egy 6 hónapos, anyatejes babának még max. krumplit vagy almát kéne ennie, 2-3 kanállal, normál körülmények között! De biztos én vagyok a h*lye!
2015. aug. 18. 03:42
 23/24 anonim ***** válasza:

Én sem azt mondtam, hogy disznóvágáson párizsit csinálnak, hanem azt, hogy nem dobják el az egyéb részeket. Akkor meg nem mindegy, hogy párizsi vagy disznósajt formájában eszed-e meg?

Egyébként meg ez is olyan, mint minden más. Két szelet párizsitól senkinek nem lesz semmi baja, de nem ezen kell élni.

2015. aug. 18. 14:28
 24/24 anonim ***** válasza:
Igen, nem ezen kell élni! Egy kisgyereknek meg még a legengedékenyebb orvos is 2 éves koráig tiltja az ilyesmit! Egyébként disznósajtot sem eszünk és én vagyok az a h*lye, aki nem eteti tartósítószerrel, ízesítőkkel meg ilyen szeméttel a gyerekét, mert azt a nyamvadt májkrémet fél óra alatt meg lehet csinálni otthon, tartósítószer és ízfokozók nélkül! Ja és fél kiló májkrém, amit a család többi tagja is megehet, kijön 400 forintból! Ugyanígy a körözött is! Nekem anyósom tett megjegyzést, hogy milyen körülményes vagyok, mert miért is nem ehet a 10 hónapos gyerek pácolt, agyonfűszerezett húst! Bár azt is megjegyezte, hogy nekünk miért nem felel meg a textilpelenka, mert 30 évvel ezelőtt az jó volt! És ezt egy olyan ember mondja nekem, aki otthon hagyta egyedül a 1,5 éves gyereket a 3 éves bátyjával, délután 3-tól este 9-ig! És egy ilyen ember szavára adjak egy garast is?
2015. aug. 19. 01:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!