Tényleg csak én gondolom úgy hogy egy másfél évesnek nem kell mindennap édességet enni?
Nem tudom mennyire szamit edessegnek, de a 1,5 eves lanyom minden nap kap vagy kinder tejszeletet, vagy danon gyumolcs joghurtot, vagy turokremet. Ahogy elnezehettem a kaloria tartalmat, rengeteg cukor van ezekben is, szerintem ilyenekez sem kellene minden nap ennie, de sokszor mar nincs otletem hogy mit adjak tizoraira, uzsira es ez ugye keznel van. Az hogy kap a csokibol egy ket falatot minden nap az nem gond, de nekem a mindennapos edesseg, csoki az sok. Van egy 7 eves gyerekem, ra sokat vigyaznak a nagyszulok evkozben is, nyaron meg szinte mindig ott van evek ota. Hiaba mondom, hogy ne adjanak neki minden nap, hiaba. Reggel dormivel inditja a napot a mama minden nap kap, + minden nap 1-2 fagyit is kap, van hogy csipszet is vesznek neki es raadasul nem figyelnek oda mennyit eszik. Sajnos tulzottan jo az etvagya es van, hogy 2x annyit eszik mint egy felnott
sokszor faj a hasa eves utan es nem szolnak ra hogy ne egyen tobbet. Most lesz 7 eves es tobb, mint 35 kilo, a mindennapi nassolastol.
Én sem azt mondtam, hogy disznóvágáson párizsit csinálnak, hanem azt, hogy nem dobják el az egyéb részeket. Akkor meg nem mindegy, hogy párizsi vagy disznósajt formájában eszed-e meg?
Egyébként meg ez is olyan, mint minden más. Két szelet párizsitól senkinek nem lesz semmi baja, de nem ezen kell élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!