Másfél év körüli babátok mennyi édességet eszik?
Figyelt kérdés
Nem örülök neki, de az én kisfiam nagyon édesszájú. (Az egész család az egyébként.) Minden nap eszik valami édességet, bár nem csokit, inkább vajas-mézes kenyeret, gabonapelyhet, tejpépet, pudingot... Dörmit, Kinder tejszeletet ritkán kap. Más is van így?2011. márc. 18. 12:20
1/7 anonim válasza:
mikor elmegyünk a boltba reggel akkor kap egy tejszeletet vagy egy pinguit.délután eszik ropit vagy kukót,meg ha a mamája hoz neki csokit akkor kap azt is.egyébként nálunk is mindenki édesszájú.
2/7 anonim válasza:
Az en kisfiamnak hanyingere van az edessegtol. Semmi sutit, csokit, kekszet nem tudok vele megetetni. Probaltam mar pilota kekszet, tejbe rizst, turo rudit, tejszeletet, rendes tortat, sutit de ahogy megerzi, hogy edes kikopi es elkezd oklendezni. Nem tudom miert van ez de remelem abbamarad. Egyedul a joghurtot eszi meg meg a gyumolcsot es a muzlit. De ha a muzli nagyon edes akkor azt sem. Nagyon fura mert nallunk mindenki szereti az edesseget. De en adnek neki minden nap egy kis turo rudit vagy tejszeletet, szerintem ebbe nincs semmi rossz.
3/7 anonim válasza:
Minden nap megevett egy túró rudit, vagy egy tejszeletet. De pár hete nem kell neki. Max. 3 naponta egy fél tejszeletet eszik meg, szintén 2-3 naponta egy pudingot, tejpépet egyáltalán nem, mézet még a teájába is csak kicsit lehet tenni, mert nem szereti.... Heti egyszer pár darab győri édes teljes kiőrlésű kekszet elmajszol, de most már azt is ritkán, pedig szerette. A csokit egyáltalán nem eszi meg. Nálunk is mindenki szereti az édességet, ő nem nagyon...
Ha van süti (ha anyósom süt), fánk, abból egyet-egyet talán megeszik.
4/7 anonim válasza:
Napi 1 csokis puding lehet nálunk. Néha kis csoki is, de csak ha rendesen ebédelt.
2 éves múlt, de így van kb 1,5 éves kora óta.
5/7 anonim válasza:
Szia! Az én kisfiam is szinte minden nap eszik valami édeset.Tízóraira és uzsira általában gyümi vagy gyümis krémtúrót kap/utóbbit én keverem ki/,vaníliás krémtúrót illetve kinder tejszeletet valamint túró rudit szokott kapni.Ő is imádja az édes dolgokat:)Bolti pudingot és csokoládét viszont nem kap!
6/7 anonim válasza:
Nagyon minimálisat eszik. Max egy túrórudi uzsonnára, vagy krémtúró. de mi is ritkán eszünk édességet, így ő is. Persze ha mi eszünk vmit, mindig megkínáljuk.
7/7 anonim válasza:
Minden nap eszik egy csokipudingot, fél vagy egy túrórudit, és ropit vagy kölesgolyót is szokott enni. Mást nem nagyon, csokit egyáltalán nem. Szerintem ennyi még belefér, én kiskoromban sokkal több édességet ettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!