Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az anyósom az én engedélyem...

Az anyósom az én engedélyem nélkül etetett édességet a 12 hós picimmel. Az van a krémtúró csomagolására írva, hogy nitrogénnel dúsították. Mennyire árthat ez neki a babómnak?

Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
1 krémtúrótól semmi baja nem lesz. Nem kell túlaggódni, nyugi.
2011. jan. 8. 22:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire. 12 hónaposan már ehet nyugodtan krémtúrót, ha már kapott tejterméket és nem allergiás rá. 12 hónaposan már nem csecsemő.

Anyósoddal meg beszéld meg, hogy ha mindenáron adni akar édességet a babádnak, akkor miket adhat és mikor. Csak hogy máskor ne hozzon rád frászt. És hogy ne zavarja be az étkezési menetrendet sem. Nálunk ez bejött és többet ilyen nem fordult elő. Most már alig várja, hogy ebéd után adhasson neki egy kis gyümölcsös házi krémtúrót, vagy néha túrórudit. Már csokit is akart volna adni neki, de mivel tudja, hogy én azt ellenzem, így még ellenáll a kísértésnek. Lehet velük beszélni. :D

2011. jan. 8. 22:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
semmi baja nem lesz a krémtúrótól :)
2011. jan. 8. 22:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz baja. Lazíts :)
2011. jan. 8. 22:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
semmi baja nem lesz. Azért ennyire ne nézegesd a csomagolásokat, mert gondolj bele mindenbe raknak valamit amit nitrogénnel vagy hidrogénnel kezeltek... A végén bekattansz, nyugi.
2011. jan. 8. 22:46
 6/6 anonim ***** válasza:

ha nem allergiás a tejtermékekre, akkor tényleg nem lesz baja. ez még jobb, mintha csokit adott volna neki, szerintem.

engem ebben csak az háborítana fel, hogy nem kérdezett meg, adhat-e neki ilyet. - persze, ha az én anyósom lenne.

ilyen szempontból szerencsém van, ma is megkérdezett, mikor ott voltunk, adhat-e a fiamnak párizsit. hát mondtam ,hogy naná, hogy nem, ugyanis tejfehérje allergiás, ki tudj, mi van a párizsiban , mert a virslikben is van tejszármazék, másrészről meg még csak 8,5 hónapos.... jaaa bocs, kicsit offoltam.

2011. jan. 8. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!