Felfogja venni valaha a cipőt?
Szerintem add a kezébe, hogy ismerkedjen-barátkozzon vele. Valószínű fél tőle, nem tudja, hogy mit és miért adsz a lábára. Mutasd neki mindig, hogy te is veszel fel cipőt, ha mentek valahová. Sőt, ha már nem tart tőle annyira, otthon is add rá, hogy megszokja milyen érzés a lábán viselni.
Egy idő után a kíváncsisága le fogja győzni a félelmét! :-)
Sok sikert!
22 hós kislány anyukája
Nem próbálja a Te papucsodat felvenni? Az én kisfiam imád benne totyogni, utána én felveszem a sajátomat, és mondogatom, hogy anyának is van, így könnyebben felveszi az övét.
Az egyik könyvünkben van egy kislány, az egyik lábán van papucs, a másikon nincs, ha ezt előveszem, mindig sikerül ráadni a sajátját, míg elmélázik rajta, és mutatja, hogy melyikre kell még felvenni.
Általában szeret öltözni, da ha nem, akkor azt szoktam mondani neki, hogy válasszon, melyik kezére, lábára adjam először, és már nem a tiltakozáson töri a fejét, hanem a sorrenden:)
Adjál egy játékbabára egy cipőt, úgy hogy a kicsid kapcsolja be, persze a segitségeddel és jártasd a babát,mintha sétálna. Utána a kicsilányod is elviseli a cipót, ha sétálhat együtt a babával.
Gondolom, Nálunk bevált. 2 éves lányka anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!