Mikor kezditek el leszoktatni babátokat a pelusról?
Figyelt kérdés
Már lassan 2 hónapja próbálkozok, de egyre rosszabb. 21 hónapos lesz kisfiam és ahányszor magyarázom neki,hogy bilibe kell psilni és kakilni, ráültetem csak sír rajta. Mostanság meg ha csupaszon is van,követeli a pelust maga alá. Pedig volt,hogy reggel,mikor felkelt majdnem száraz pelust vettem ki alóla. Max ha 2x belepisilhetett.
Mutatjaha pisil,ha kakál, mondja is amikor ezeket végzi. De nem látom rajta azt,hogy meg szeretne válni a pelustól.
Ti mikor és hogyan szoktatjátok le gyermekeiteket a pelusról?
2015. aug. 5. 15:49
11/11 anonim válasza:
Mi úgy kezdtük a kisfiammal másfél éves kora előtt, hogy fürdés közben ha pisilt akkor mondtam neki hogy nézd pisilsz, nagyon tetszett neki, idővel már előbb mondtam neki, hogy pisiljen, pár hét alatt megtanulta igy, hogy ő indítja el. Aztán kapott bilit, eleinte nem érdekelte, de jött velem wcre látta hogy mit csinálok. Ez is tetszett neki, mert olyan mókás ha lehúzzuk a wct. Most 20 hónapos, előre szól és kéri hogy vegyem le a pelenkát, mert kakilnia kell, pisire is oda figyel és szól, ha nincs rajta pelus, ha van akkor is szól, hogy most pisilek, ha elég gyors vagyok, akkor bilibe megy az is. Sokáig még nem tudja vissza tartani, de nem is várom el tőle. Sikerült úgy eljutunk idáig, hogy tetszik neki az egész, örül ha a bilibe ment valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!