Dentinox oldatot az ujjamra cseppentsem és úgy dörzsöljem be az ínyét?
Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 20:10
1/14 anonim válasza:
en fultisztitora tettem es azzal ecseteltem az inyet
3/14 anonim válasza:
Csak arra vigyázz,hogy a szájába ne menjen egy csepp sem.Ha elzsibbasztja a torkát,akkor megfulladhat a pici.Egy ismerős kisbaba így halt meg.
4/14 A kérdező kommentje:
utolsó:nagyon megijedtem,azt hiszem így nem merem kipróbálni.
Tényleg ilyen veszélyes?
2010. márc. 7. 20:42
5/14 anonim válasza:
Úristen,én is megijedtem,nem is gondoltam volna,hogy ilyen haláleset előfordulhat!!!!!Vigyázok én is!
6/14 anonim válasza:
Tetrapelusra kentem, és azzal dörzsöltem be, az nem olyan veszélyes mint a fültisztító. Nem hiszem el, hogy attól halt meg, mert elzsibbadt a torka, ez butaság, és szerintem be is tiltották volna, hiszen sok az ügyetlen ember. Ha féltek, használjatok Dologélt. Nekünk a Dentinox be sem vált, csak a Dologél. Nincs lidokain tartalma, növényi alapú, naponta bármennyiszer kenheted, és recept nélkül patikában egy ezres körül van. Nyugi!!!
7/14 A kérdező kommentje:
én ezt nem értem akkor miért gyártanak ilyet?-és miért nem figyelmeztetnek erre jobban,nem igaz?
Na azt hiszem ennek jobban utána kell járni...
2010. márc. 7. 21:08
8/14 A kérdező kommentje:
21:08-as,nagyon köszönöm,hogy tudtál mást is ajánlani,azt hiszem inkább azt fogom kipróbálni!!!
Bár én is elég hihetetlennek tartom,hogy ilyen veszélyes lenne...
Még egyszer köszike.ÜDV
2010. márc. 7. 21:14
9/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok, még annyit, hogy tudomásom szerint az oldatot már nem is gyártják, csak a kenőcs változatát, és talán abban már lidokain nincs is. Én így tudom, de mondom, nézz utána a Dologélnek. Finom is, használ is, és nem zsibbaszt egyáltalán, valahogy másképp mulassza a fájdalmat, még az én fogfájásomra is bevált. :)
10/14 anonim válasza:
Nagyon szívesen! Az én fiam most két éves, és van egy húsz hetes pocaklakónk is. Én tutira Dologélt fogok nála is alkalmazni, Dentinoxot semmiképp. Nekünk nagyon csípős volt az íze, és még jobban ordított a fiam. Még a homeopátiás golyócskák - camomilla vurgalis nevű- is bevált olykor. Sok sikert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!