40 évesen gyereket szülni?
Figyelt kérdés
SZomszédom 40 éves és most várja 3. gyerekét, nagyon lelkes. A férje viszont azt mondta (ő is 40 éves) nekünk hogy ő már "öregnek" érzi magát egy fiú gyerekhez, mert mire a gyerek 20 éves lesz, ő már 60.
Szerintetek, tényleg túl nagy így már a korkülönbség a gyerek és szülő között?
2015. aug. 4. 15:02
2/16 anonim válasza:
3. gyerek nem az elso. Szerintem rendben van.
3/16 anonim válasza:
Én nem szülnék 40 évesen, de ezt mindenkinek magának kell éreznie. Férjem nem érzi magát öregnek ennyi idősen a gyerekhez.
4/16 anonim válasza:
Anyós is 40 évesen szülte a férjemet. Szerintem nem késő harmadik gyereknek.
5/16 anonim válasza:
Ez szerintem szölő függő. Lehet 25 évesen is befásult és "öreg" a gyerekhez, meg 40 évesen is fiatalos és lelkes. 40 évesen még nem öreg az ember.
Ha bírják, miért ne? 60 évesen még nem kell meghalni.
6/16 anonim válasza:
unokabátyáméknál akkor jött az első, maikor a felesége 40 volt, most 42 évesen a második. van ilyen, ma már nem tragédia :)
7/16 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Fel tudják nevelni. Amikor diplomázik a gyerek, ők akkor lesznek 63 évesek. Hát az nem valami rokkant aggastyánkor, rengeteg hasonló korú életvidám, aktív embert ismerek.
8/16 anonim válasza:
Én is gondolkodom egy harmadikon 1-2 éven belül, most múltam 39. Szerintem harmadiknak belefér.
9/16 anonim válasza:
Apám 60 éves, én 26. Nem tartom öregnek egy 20 éves gyerekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!