A Johnson's baby termékektől mi baja lesz a babának?
Az én fiam 4 hónapos kora óta használja a fürdető+sampont, a hintőport és a sensitive törlőkendőjét.
Semmi baja nem volt tőle.
Ez babafüggő.
Én is J. fürdetőt használtam, de kb 1 év után (!!!) jött elő az a tünet, hogy a fiam bőre piros lett, ahol hozzáért a fürdető. Ekkor váltottunk Gabira.
Ha nincs semmi tünet, használjátok nyugodtan.
Sok-sok olyan kozmetikum van, amire van, aki allergiás, van, aki nem.
De mondjuk kicsi babánál nem árt, ha olyan dolgokat használtok, ami viszonylag természetes.
Én Krémmánián szoktam olvasni a véleményeket, ott az összetevők is fel vannak sorolva.
Rengeteg rákkeltő adalékot használnak, ezt ők maguk is beismerték.
Én nem tesztelném a gyerekemen, nem most fog mutatkozni bármi is a kemikáliáktól... ez felnőtt korban is előjöhet.
Én biztos nem tenném ki a babámat ennek, nem érdekel az illat, a kényelem, vagy az elégedettség ami a J&J termékek vásárlásakor esetleg elönt. A gyermek mostani és örök egészsége lebeg a szemem előtt, ezért ameddig csak lehet gyógyszertárit használunk. Ha muszáj más márkát akkor Himalaya Herbals baba termékeket veszek. (hintőpor).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!