Miért mondják olyan sokan, hogy a Johnsons termékek rosszak?
mert rengeteg tőle az allergia és az ekcéma. A kisbaba bőre nagyon érzékeny és ezek tele vannak szintetikus anyagokkal. Ez ép olyan ahogy nem adsz tartósitószerrel teli ételt a babádnak meg oylat amiben guar gumi van stb...
Olvasd el az összetételét, érdemes rákeresni a neten mi micsoda....
3 honapos koratol Johnsons furdetot es testapolot hasznalunk. 17 hos mar, semmi baja nincs tole.
Szerintem ha egy babanak erzekeny a bore, akkor nem csak a Johnsonsra erzekeny...
Hát ezért mondják, mert nagyon csúnya összetevőket tartalmaz. A legtöbb méreganyag a bőrön keresztül jut a szervezetünkbe sajnos. Ennyi erővel már adhatnál neki ízfokozós tartósítószeres kaját is, az lehet kevésbé ártana, mint amit a bőrére kensz. Sajnos ezt nem szajkózzák a tv-ben, mert hatalmas üzlet az egész. Ha nem lennének ilyen kozmetikumok hatalmas reklámköltségvetéssel, (és itt nem csak a J&J-ra gondolok, hanem rengeteg másra is) akkor visszaesne egy csomó egyéb gyógykészítmény, gyógykozmetikum piaca, mivel nem lenne mit kezelni. Úgyhogy nem nagyon küzd ellene senki, főleg a gyógyszeripar szokott ilyen kis cseles lenni...
És az, hogy most nincs tőle baja, nem jelenti azt, hogy nem lesz valami allergiás következmény, bármi, bármikor, mivel túlterhelődik a szervezet....
Szóval ez nagyon összetett történet. Én is kaptam egyébként, és én használtam el, a gyerekre nem kenném semmi pénzért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!