Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet bíni és hogyan...

Hogyan lehet bíni és hogyan lehet élni, hogy ha valaki várandósan pár nélkül marad?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet gyakorlati szempontból és érzelmileg élni babásan és szülni és ujszulottel élni? Nehéz? Tudtok tanácsot, praktikát adni?
2008. szept. 5. 12:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én így vagyok,sajnos. A párom a terhesség elején elhagyott. Ő nem akarta a babát én meg nagyon vágytam rá. Mérlegeltem,és végül úgy döntöttem,hogy megtartom. Most 6 hónapos a kislányom és ketten élünk.

Terhesség alatt csak az volt a rossz,mikor mindenki kérdezte,hogy hol az apuka,és én miért tartom meg egyedül,mikor minden gyermeknek szüksége van az apukájára. Persze,ez engem nem érdekelt,mivel nem a családtagjaim mondták ezt,ők örültek a döntésemnek és a kislánynak is. A szülés után persze az volt a rossz,mikor minden szobatársam a férjével ölelkezve,boldogan gyönyörködtek a babában. Persze én is boldog voltam,de ez akkor nekem is hiányzott. Mikor haza mehettünk a kislánnyal a szüleim és a testvéreim rengeteget segítettek,és persze még most is. Hogy őszinte legyek,most nem is vágyom férfira. Nagyon boldog vagyok a kislányommal. Egyedül biztos nem ment volna. Nagyszerű családom van,és ez az ami átsegített a nehezebb napokon. Remélem neked is sokat segít a caládod. Ha megtartod a babád,biztosan nem bánod meg:)

2008. szept. 5. 12:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem a barátnőm maradt egyedül, nagyon csúnya sztori után várandósan. Nagyon nehéz volt lelkileg és mostanság néha anyagilag is, de én azt látom rajta, hogy nem bánja, hogy van egy gyönyörű, okos 6 éves kisfia. Persze, el kel a családi segítség. (Pl.: oviból elhozni)
2008. szept. 5. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátnőm is egyedül maradt terhesen, csodás 6 hónapos kislánya van. Annyi örömet ad a baba, hogy megéri egyedül is nevelni, a barátnőm kiegyensúlyozott, boldog anyuka!
2008. szept. 5. 14:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is egyedül vagyok a terhességem elejétől. Lassan 2 éves a fiam és nagyon boldogok vagyunk! Persze nem mondom, hogy könnyű, de Ő nekem mindent megér! Az apja meg? Én azt szoktam mondani, hogy nem mi veszítettünk, hanem ő.
2008. szept. 5. 21:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is egyedülállóként szültem. Ha gondolod írj privit. Én így találtam nagyon jó barátnőre, neten ismertem meg egy hasonló cipőben járó lányt, egy idősek is vagyunk pont és azóta mindent megbeszélünk, segítjük egymást. Írj bátran, meséld el, mi a helyzet, szívesen segítek, ha mással nem, hát tapasztalattal, mert én már túl vagyok az elején, nekem már majdnem egy éves fiam van.
2008. szept. 5. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!