Hogyan lehet bíni és hogyan lehet élni, hogy ha valaki várandósan pár nélkül marad?
Szia!
Én így vagyok,sajnos. A párom a terhesség elején elhagyott. Ő nem akarta a babát én meg nagyon vágytam rá. Mérlegeltem,és végül úgy döntöttem,hogy megtartom. Most 6 hónapos a kislányom és ketten élünk.
Terhesség alatt csak az volt a rossz,mikor mindenki kérdezte,hogy hol az apuka,és én miért tartom meg egyedül,mikor minden gyermeknek szüksége van az apukájára. Persze,ez engem nem érdekelt,mivel nem a családtagjaim mondták ezt,ők örültek a döntésemnek és a kislánynak is. A szülés után persze az volt a rossz,mikor minden szobatársam a férjével ölelkezve,boldogan gyönyörködtek a babában. Persze én is boldog voltam,de ez akkor nekem is hiányzott. Mikor haza mehettünk a kislánnyal a szüleim és a testvéreim rengeteget segítettek,és persze még most is. Hogy őszinte legyek,most nem is vágyom férfira. Nagyon boldog vagyok a kislányommal. Egyedül biztos nem ment volna. Nagyszerű családom van,és ez az ami átsegített a nehezebb napokon. Remélem neked is sokat segít a caládod. Ha megtartod a babád,biztosan nem bánod meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!