Kistestvért szeretnék. Lehetséges még?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és egy ideje nagyon szeretnék egy kistestvért. Van 1 bátyám és 2 nővérem, de nem édestestvéreim csak féltestvérek. Olyan jo lenne ha lenne egy édestestvérem:). Anya is néha felhozza a kistestvér témát..., de nem akar már szülni mert idősnek érzi magát /5x-ben van/ apa fiatalabb, joval. Szerintetek lehetséges, hogy legyen még kistestvérem? Ha nem akkor van valami lehetőségem olyan helyre menni igy nyáron ahol kisgyerekekkel foglalkozhatok legálisan? Gondolok itt bölcsödei dadus segédnek vagy valami ilyesmi. Csak ugye én még nem dolgozhatok igy az illegális lenne...2015. júl. 30. 11:57
21/21 A kérdező kommentje:
8. Osztályos tananyag egyébként de nyilván tudom.
2015. júl. 30. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!