Kistestvért szeretnék. Lehetséges még?
5 év múlva már saját gyereked is lehet akár, vagy örökbe is fogadhatsz. Anyukádnál már a menopauza is közel van, ráadásul tényleg megterhelő ennyi idősen pelenkázástól kezdeni a gyereknevelést.
Te már nagyjából önálló vagy, nem kell állandóan a sarkadban lenni. A lányom 1 éves múlt, ő bármilyen berendezési tárggyal képes lenne megölni magát, így egész nap szó szerint mellette kell állni. Gondolj bele, hogy ez évekig, napi 24 órában mennyire fárasztó - ezért nem szeretne anyukád már több gyereket.
Annyira, de annyira gyerekes vagy. Általában az ilyen 8 éves gyerekek akarnak mindig kistestvért.
Azt hiszed az úgy van, hogy te ma kitalálod, holnap anyudék meg csinálnak is egyet a kedvedért.
Azért biológiából se vagy valami jó. Az egy dolog, hogy fiatalabbnak néz ki a koránál, de attól a szervezete még 50 éves. Lehet már nem is fog menstruálni, akkor meg már nem lehet gyerek.
A társadalmi hatásokról meg ne beszéljünk. Tudod, hogy megszólnák a háta mögött 51 éves anyukaként. (sokszor a 40 évest is)
Gondolkozz kicsit!
Kedves 15-ös!
A saját gyerekeddel is így fogsz beszélni, és ilyen stílusban fogod kioktatni, ha bármilyen kérdéssel/kéréssel fordul hozzád? Hiszen a kérdező életkorának megfelelően még egy gyerek.
Nagyon sok hasznos választ kaptál kedves kérdező. Én sem tudnék mást írni.
Az egy dolog, hogy menstruációs ciklusa van még, az a teherbeesésnek csak az elvi esélyét teremti meg. Ebben a korban már nagyon minimális az esély a megtermékenyülésre, arra meg aztán végképp kevés, hogy egészséges legyen.
Te szeretnéd felnevelni a beteg, esetleg Down-kóros kistestvéredet?
15-ös vagyok
Írtam már egy választ neki, az volt a második. Ok elismerem gyerek még, de mégsem annyira kisgyerek, hogy ne ismerhetné a nő biológiai működését. Azt hiszem 7. osztályban tanítják. Már elkezdtem írni a választ, mire elküldted azt, hogy menstruál meg. Azonban ilyen korbán nagyobb az esélye a genetikai betegségeknek (pl. Down-kór ahogy már írták) és nagyobb az esélye a vetéléseknek és az anya számára is nagyon veszélyes. Persze vannak kivételek, hogy egy 53 éves nőnek gyereke született. De valjuk azért be, rá is furán néztek az emberek.
Ha van unokahúgod akkor azért te is láthatod, hogy egy gyerek nevelése sem móka és kacagás. Ráadásul mire leérettségizne anyud is 70 éves lesz.
Szóval örülök, hogy te is beláttad, hülye elképzelés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!