Kistestvért szeretnénk kisfiamnak. Martin a picur neve, milyen szép fiúnevet ajánlanátok a kistesónak?
Figyelt kérdés
A lány nevek már megvannak, de nehezen találunk szép fiúneveket. "B" betűs nevet nem szeretnénk, a fél szomszédságban az van...köszi!2012. ápr. 14. 11:50
2/6 anonim válasza:
Már pocakban is van a kistesó vagy még csak egy gondolat???
Amúy:
Máté
Márk
Milán
Armand
Ábel
Zalán
Zétény
3/6 anonim válasza:
A Martinhoz passzolna a Márton, Milán, Márkó, Mátyás, Mihály. Én jobban szeretem a hagyományos neveket, a kedvenc fiúneveim: a fentiek közül Mátyás és Mihály, ezeken kívül József, Péter, Pál, Zsombor, Zoltán, István.
4/6 anonim válasza:
Mi találtunk egy különleges nevet, mégpedig a Leont. Nagyon szépen illik egy másik, hosszabb keresztnévvel, és a barátom vezetéknevével :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. ápr. 14. 21:23
6/6 anonim válasza:
Nekem ezek a nevek jutottak eszembe, amelyek számomra hasonló hangulatúak, típusúak. Szóval el tudnám képzelni Martin mellé tesónak:
Patrik, Roland, Marcell, Dávid, Erik, Edvin, Edvárd, Gergő, Noel, Viktor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!