Írnátok nekem szép neveket? (fiú, lány) Olyanokat, amik szerintetek "megállják a helyüket"? Ti melyik neveket adtátok a gyerekeiteknek?
Kisfiút várok, apum után Peti lesz a neve, de fiúnevekből tetszik még a Roland és az Adrián.
Ha kislány lett volna, Adriána lett volna a neve, de tetszik a Vanessa is, de azt Mo.n csak Vanesszaként lehetne anyakönyveztetni, így az kiesett :-)
Igazából,én leírnám miket adnék,de kincsként őrzöm a kiválasztott neveimet,mert eddig mindig úgy jártam,hogy olyan nagy divat lett,hogy mire teherbe estem első babámmal,a lány névről le is mondtam,mert minden 2. kislányt Jázminnak hívtak.a fiúról nem akartam lemondani,így Zalánom lett.Amit még felírtam kedvencnek a Zoé.Ugye ezek mind nagyon divatosok lettek az utóbbi években,így ne haragudj a maradék kedvencet nem osztanám meg :)
De szép név még a Réka,Bence,Ábel,Dániel,Zétény,Lili,Nárcisz
Leventém van de szóba jött a Barnabás,Szabolcs,Balázs,Bence
Ha kislány lett volna Kamilla lenne.Ezen kívül tetszik a Jázmin,Liliána,Barbara,Zsófia
A kisfiam Dániel. :) Ha lány lenne Noémi lett volna.
De tetszik még a Krisztián és a Noel is.
Az én kedvenceim: Abigél, Bodza, Borostyán, Genovéva, Blanka, Sarolta, Olívia, Odett, Lenke, Lujza
Ágoston, Fábián, Belián, Berzsián, Sebestyén, Farkas
Két fiam van Mátyás és Márton . Tetszik még az Ádám , Ákos, Sebestyén de ezek a mi családnevünkhöz nem illenek.
Lányból már az első is Réka lett volna ha 5 éve lánynak születik de azóta kicsit tucat lett. Tetszik még a Regina, Alíz, Léna, Kicsit extrább a Titanilla, és Valentina .
Nekem lényeg hogy magyaros legyen ( nem ősmagyar csak ne valami angolos irasu nev magyarítása pl dzseniffer meg zsüliett ) lehessen becézni és felnőttnek és babának is jó legyen .
Nekem nagyon tetszik az Efraim Joachim, a Mia Amélia szintén két kedvenc nevem.
Azt nem tudom, megállják-e a helyüket, de hirtelen ezek jutottak eszembe, bár biztos van amit nem gondolok komolyan meg olyan is, amit kihagytam. :)
Illés, Jakab, Lukács, Nataniel, Dorián, Maximilián, a hétköznapibbak közül Ádám, Péter, Máté
Eliza, Inez, Effi, Nina, Lotti, Miléna, Szófia, Estilla, Berta, Bella, Lilian/Lilien, Danuta, Jordána, Gerda, Eponin, aztán... Lilla, Anna, Zsófia, Dóra, Kinga, Sára, Eszter, Janka
Nekem kedvenc fiúneveim: Ulrik, Zsombor, Zsigmond, Fülöp
lánynevek: Vanda, Villő, Luca, Hajnalka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!