Mit gondoltok ebben a helyzetben, mikor érdemes kistestvért vállalni?
Csak véleményekre, tapasztalatokra lennék kíváncsi, úgyis nekünk kell eldöntenünk, de bizonytalan vagyok:
34 évesek vagyunk mindketten, kisfiunk 7 hónapos, lombik, mert nincs használható petevezetékem. Testvért mindenképpen szeretnénk, férjem azt szeretné, hogy amint lehet, belevágjunk, meg is kérdeztük, jövő év elején, tehát amikor a fiunk 1 éves lenne, elkezdhetnénk a következő lombikot.
Én azért szerettem volna egy kicsit több időt, mert ugye a fiam pici lesz, lombik után meg pihenés, nem lehet guggolni, emelni, erőlködni, stb. Viszont fiatalabb nem leszek, ha még várnánk 2-3 évet, már 38 lennék lassan, csökkennek az esélyek is.... Down-kockázat, stb.
Tanácstalan vagyok, szeretném is, meg nem is tudom.
Tapasztalatok, javaslatok?
Köszönöm előre is.
Szia!
Bár nem nagyon ismerem a lombikkal kapcsolatos protokollt, de én a férjeddel értek egyet. Semmi sem garantálja, hogy rögtön sikerül a baba.
Beültetések utánra meg kérsz segítséget a családtól.
Nekünk természetes úton vannak gyerkőceink, de az első 3 hónapot végig szenvedtem a két naggyal (a legnagyobbal kórházban is voltam), a harmadikat decemberre várjuk, vele az egész terhesség szörnyű. Nem tudhatod, milyen lesz a terhességed. Nekem azt mondta az orvosom emelgetni lehet a nagyobbat, ettől elviekben nem mehet el a baba. Nálatok gondolom a megtapadási időszak különösen rizikós, utána sima terhességként kezelik csak fokozottabban figyelnek.
Én is 34 leszek idén, de már érzem magamon, hogy most még belefér egy baba a kezdetektől, de pár év múlva már nem nagyon. A nagyok egyre jobban összenőnek, persze van vita, és amíg kisebbek voltak voltak rázós helyzetek, de egyre jobban érdeklődnek minden iránt együtt, szeretik egymást.
Én elkezdeném a helyedben a lombikot amint lehet, fiatalabb nem leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!