Miért nem akar forgolódni?
Kislányom 6 hónaposan fordult át először hátról hasra.
1-1,5 hétig nagyon élvezte, de néhány napja egyáltalán nem akar hasra fordulni (pedig próbálkoztam játékokkal)
Mit tanácsolnátok?
(hasról nem tud hátra visszafordulni)
6,5 hós kislány anyukája
sokat legyen hason
amúgy nem kell megijedni ha passzív, a lényeg, hogy a tudás megvan :)
a leggyakoribb oka, ha egy tanult mozgást nem gyakorolnak, hogy egyszerűen nincs kedvük hozzá.
érdekes én babámnak mindg megteremtettem a környezetet, letettem fölre habtapit, őt rá, volt helye, néha néha sergett forgott, de nem volt jellemző. de amikor nagyinál voltunk és a hatalmas franiaágyra letettük...láss csoát, mint valami kisbohóc, megállás nélkül csak csinálta és csinált minent, már abban hogy néztem elfáradtam :)
ill volt, hogy beteg volt kapott köptetőt, az mellé hörgőtágítót, addig rengeteget aludt, örültem is neki, hagy gyógyuljon, erre a hörgőtágító mellékhatásaként totál felpörgött a beteg gyerek, akkor tanult meg mindent egyszerre..kúszott, mászott, felállt, lépegetett egy hónapon belül, plusz állanóan nevetett minenen, mint aki be van állva, úgy meg voltam rémülve, a kórházi ügyeletet is hívtam és inkább a későbbiekben nem adtam neki, orvosi utasítás ellenére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!