5 hónapos babám nem akar forgolódni, kezdjek aggódni?
ááá egy 5 hónapost nem szabad ültetni!!!
amúgy meg ne aggódj már!!!Szerintem te is nagyon jól tudod, hogy fél évesen bőven ráér elkezdeni forogni!!!Hagyjad hagy fejlődjön a saját ütemében!
Ültetni még tényleg nem szabad!
Az,hogy hasból húzza magát,normális, de ültetni nem szabad!
Az én gyerekem 5 hónaposan megfordult egyszer, aztán két hétig semmi.
Utána meg le sem lehetett lőni!
Elvileg 6 hónapos korukig van "idejük", szóval én még várnék!
első vagyok
tudod az én fiam is nagyon ügyes...6 hónapos volt mikor 1-2x megfordult, 7-8 hónaposan kezdett kúszni,10 hónaposan állt fel,aztán tanult csak meg ülni, aztán elkezdett mászni is,14 hónaposan tettem meg az első önálló pár métert...és igen,az én fiam is ügyes, csak nem kezdett el mindent olyan hamar.
októberben lesz 2 éves, és egy perccel sincs lemaradva a kortársaitól,akik esetleg már fél évesen álltak...
ne másra figyelj,minden baba máshogy fejlődik, meg kell nekik hagyni az időt!
Akkor még rá érek aggódni. Remélem nem lesz semmi gond vele. Tudom, hogy minden gyerek más. És végül is minden gyerek ügyes a magamódján. Egyik gyerek ebbe a másik gyerek meg másban ügyes. Az enyém 2 hónaposan egyik kezéböl vette a másikba a csörgőket. Ő ebben volt ügyes.
Köszi a válaszokat.
Szia!
Még mindig nem forog de elvittem egy gyógytornászhoz és tényleg van gond. Holnap már megyünk is tornára mert csak vizsgálat volt még. Az a baj, hogy nagy sujjal született és az izomzata nem ugy fejlődött ahogy kelett volna. És ez így is maradt. Nem lesz gond, de segiteni kell neki megtanulni. De az orvos és a védőnő is azt mondta, hogy ne vigyem még mert lusta és nagyon nyugodt baba. Jó, hogy vittem mert nagyon lemaradt volna a többi babátol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!