Mit tegyek? 7 és fél honapos babám nem akar forgolodni,1 honapja már forgolodott, de elutaztunk 2 hétre és azota nem akar forgolodni csak sir ha megunta a häton vagy a hason fekvést.
Első közben én megpróbálnám visszavezetni a forgásra, hiszen azt írod, hogy már képes rá, hisz csinálta.
Az én lányom is betöltötte a 7 hónapot, amikor még nem tudott hasról hátra visszafordulni, úgyhogy már aggódtam, és megmutattam a videó alapján neki egyik este, hogy hogy kell. Először nem tetszett neki a dolog, háborgott, de másnap reggel már maga csinálta, és nagyon hamar belelendült a forogva közlekedésbe is.
De igen, már kellene csinálnia, és az, hogy ülteted egyébként hátráltatja a fejlődésben, legyen minél többet a földön fekve hason-háton egyaránt. Amíg nem tud maga felülni, semmi szükség nincs arra, hogy ültesd, a gerincének sem igazán jó...
Nincs mit, remélem segít!
Lehet, hogy megütötte magát, valamelyik videóban mondja is a pasi, hogy óvatosan csináljuk, mert ha megüti magát, akkor hajlamosak pár hétig hanyagolni....
Jó gyakorlást, remélem mielőbb sikerül újra megszerettetni vele! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!