Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 napja nem akar enni a kisfiam?

3 napja nem akar enni a kisfiam?

Figyelt kérdés
6,5 hónapos. Elvileg a 6 hós státuszon jól hízott. Ezt 3 napja csinálja velem, hogy reggelire megeszik 240 mili tápszert, tízóraira nem kér enni,ebédre 3 kanál főzeléket, uzsira ha úgy tartja kedve akkor eszik joghurtot, de pépet v gyümit azt egyáltalán nem és vacsira megeszik 240 mili tápszert. Felhívtam a védőnőt, h szinte alig eszik a babám, aztmondta nem baj, mert mi sem eszünk egyformán. De ő tényleg alig eszik. Szerintetek se aggódjak?
2013. febr. 21. 15:09
 1/4 anonim ***** válasza:
A babák változnak.Az enyém sem eszik rendesen,És éjszaka mi a helyzet?Akkor sem eszik?
2013. febr. 21. 15:19
 2/4 A kérdező kommentje:
éjszaka sem..
2013. febr. 21. 15:29
 3/4 anonim ***** válasza:
:-) jót mosolyogtam.Azt írod alig eszik,de azért reggel este bevág 240 ml tápszert.Hát akkor elmondom az én babám mit csinált egy hétig míg át nem tört a foga.6,5 hónaposa,volt hogy egy fél üveg főzeléket evett meg egész nap.Éjszaka már 3 hónapos korától sosem eszik.Tápszert egyáltalán nem eszi meg,egyik fajtát sem,úgy kell belecsempésznem ebbe-abba néhány kanállal,hogy meglegyen a napi tejalapú fedezete.Amikor az én babám nagyon jól eszik,akkor eszik annyit mint a tiéd.7,5 hónapos,8500 gramm,minden hónapban meg hízza a 450-500grammot.Hozzáteszem mászik napi x km-t szóval még le is mozogja a kalóriát.Egyébként mikor ki voltam akadva felhívtam én is dokit hogy mi legyen,azt mondta nem mindig esznek egyformán,ahogy mi felnőttek sem.A folyadékpótlásra oda kell figyelni,mi megiszunk napi kb 400ml teát vizet vagy gyümilevet.
2013. febr. 21. 15:36
 4/4 anonim ***** válasza:
...és még annyi hogy az esti-reggeli 480ml tápszerrel 20 ml híján megvan a napi ajánlott tejalapú bevitele,ha ennyit enne egész nap,mást nem is,akkor is fejlődne szépen,szóval teljesen felesleges aggódnod!Ne erőltesd az evést,ha nem eszik hát nem eszik! Rossz emlék fog benne kialakulni,akkor viszont kergetheted majd a kanállal 2-3 éves korában,ahogy velem is tették,mert belém tömte nagyanyám a kelkáposzta főzeléket.
2013. febr. 21. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!