Akinek 1 éves múlt a kicsije, tudnátok nekem segíteni?
Kisfiamnak most lesz az első születésnapja és nem tudjuk eldönteni, hogy melyiket szeretné jobban, melyiket érdemes megvenni neki ajándékba?
Az egyik:
A másik:
Ami a tricikli mellett van: Imád csavarogni és hosszabb útra el lehet vele menni, plusz a későbbiekben kis bicikliként is tudja majd használni.
A bébitaxi mellett meg az szól, hogy van egy dömperje és imádja tologatni, ezt meg tudja hátulról tolni, ha ráül, akkor meg lökni magát. Viszont nem borul le róla a baba?
Egyébként 7 hónapos kora óta stabilan ül, 8 hónapos kora óta kapaszkodva megy, de önállóan még nem.
Szerintetek??
Kinek mi vált be?
Én a kettő közül a triciklit venném. Nekünk nem volt babakocsink, mert hordoztuk a babánkat, de amikor már ahhoz nehéz lett, a tricikli könnyedén helyettesítette a babakocsit úgy, hogy nagyobb élményt nyújtott még akkor is,a mikor még csak kormányozni tudta, mert sokkal aktívabban vett részt az utazásban, mintha csak ült volna a babakocsiban. amikor meg már a pedált is tudta használni, még jobban élvezte. Bár pakolni csak korlátozottan lehet bele, könnyebb, mint a babakocsi, ezért bizonyos esetekben ez is előny lehet.
amit hiányoltam róla, az egy legalább 3 pontos biztonsági öv, de igazából sosem volt belőle problméma, stabilan ült benne.
a lányomnak most volt 1 éves szülinapja, mindkettőt megkapta (a pandás tricikli teljesen ugyanez csak rózsaszínben).
Még egyikre se ér le a lába, de már most látom, hogy a pandás triciklit még minimum 1 év mire használni fogja...a bébitaxiról talán le ér a lába 2-3 hónap múlva...
viszont már most szívesebben ül a pandáson, úgy hogy tologatom, mint a bébitaxin...de ez még változhat ha rájön a bébi taxi lényegére :)
lényeg a lényeg, szerintem most vegyétek meg a bébi taxit, karácsonyra pedig a pandás brinyót
tricikli. a másik egy értelmetlen vacak, plusz veszélyes is, tök könnyen felborulnak vele - akkor már inkább motor helyette.
de szerintem a tricikli tök jó választás! nektek is hasznos lesz, mert el lehet vele kisebb utakra, később bicikli...
Köszönöm a sok választ!
Én is a tricikli felé hajlottam inkább, de így akkor az lesz :)
Köszönöm még egyszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!