Baj, ha minden nap Kubu ízesített vizet iszik csak? (alma ízű) 14 hónapos, mást nem nagyon akar meginni, főleg nem sima vizet.
Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 12:34
1/8 anonim válasza:
Az én fiamnak is volt ilyen időszaka. Nagyon lassan, fokozatosan addig higítottam a kedvencét, amíg víz nem lett belőle. Kb. egy hónap alatt leszoktattam a lötyikről, amikre saját tévedésemből szokott rá. Most két éves, semmit nem iszik, csak vizet, néha kakaót vagy teát. De a víz a nagy kedvenc.
2/8 anonim válasza:
Esetleg ha 100%-os almalét adnál neki 1/3 almalé, 2/3 víz arányban? A Kubu cukrozott, az almalében legalább csak természetes gyümölcscukor van. Biztosan sokat iszik ebben a melegben, nem tesz jót a fogának se, meg hát gondolom az ára is húzós...
3/8 A kérdező kommentje:
Próbálkoztunk, azt úgy nem issza.
Viszont a kubu waterr nádcukrot tartalmaz
2015. júl. 21. 13:25
4/8 anonim válasza:
A nádcukor az nem cukor?! Szerintem baj. " éves a lányom és csak vizet, tejet és tejjel hígított gyümölcsös joghurtot kap valamint ajrant a nagy melegben. Felesleges cukorbevitel a Kubu és a gyerek egészségét, szokásait ebben a korban lehet kialakítani.
6/8 anonim válasza:
Inkább szobahőmérsékletű babateát (nem cukrozott-instant, hanem dm-es vagy pickwick) adj neki, ha a sima vizet nem issza.
7/8 anonim válasza:
Kínáld inkább kis citromos vízzel én lányom azt iszik vagy ízesítetlen gyümölcsteát.Ha szomjas meg fogja inni.
És ezt is inkább délelőtt délután már csak vizet adj.
8/8 anonim válasza:
Ez még mindig mérföldekkel jobb, mintha mondjuk kólát vagy ilyesmit inna, de azért hosszútávon rendszeresen ez sem a legegészségesebb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!