Kisfiam tegnap megtanult átfordulni. Ma egész nap ezt gyakorolta. De háton sír és mikor hasra érkezik, akkor is. Mit tehetnék érte? Nagyon ügyesen fordul, de miért sír?
Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 17:43
1/8 anonim válasza:
Szia! Az enyém is pont ezt csinálja!:)) Szerintem nincs ezzel semmi baj, a lényeg, hogy fordul. Nem tudom, miért sírnak ettől, lehet, hogy hirtelen megijed, azt hiszi, hogy kibillent az egyensúlyából??
2/8 anonim válasza:
szia! Gratulálok a babádnak! Mennyi idős?
3/8 A kérdező kommentje:
5hónapos, és koraszülött volt a Drágám!
2010. márc. 5. 19:53
4/8 anonim válasza:
Puha felületre rakd, hogy ne üsse be magát érkezéskor, ha eddig nem így tetted. Gratulálok én is. 5 hónaposan, ráadásul koraszülöttként forogni, ügyes.
5/8 anonim válasza:
De ügyi, gartulálok! Az én kisláynom 4 és fél hónapos, még nem forog, de már nagyon várom. :)
6/8 anonim válasza:
Gratulálok! Az enyém csak 6-7 hónaposan tudott tudatosan forogni. :) Akkor még éjjel is ezt gyakorolta. Azt mondják, a mozgásfejlődés egy-egy nagyobb lépése nyugtalanná tudja tenni őket. Ahogy a beszédfejlődés is. Ha már megbarátkozik a dologgal, remélhetőleg abbahagyja a sírást, és rájön, hogy így akár közlekedni is tud. :)
7/8 anonim válasza:
ismerős. Én azt csináltam, hogy hagytam vagy 1 hétig békén, ne fordulgasson és utána egyre jobb kedvvel csinálta.
8/8 anonim válasza:
Az én kisfiam most állt fel először és ő is siirt hirtelen megijedt.Nem lesz semmi gond én azt csináltam hogy odamentem és nagy vigyorgo arccal gratuláltam és tapsoltam akkor mikor tudta hogy boldog vagyok hogy milyen ügyes már ő is mosolygott.
Lehet bugyután irtam le de ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!