Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam most tanult meg...

Kisfiam most tanult meg átfordulni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Csak hason hajlandó aludni, egészen a születése óta. Viszont most, hogy a hasáról a hátára tud fordulni, vissza viszont nem, már bajok vannak. Ha alszik, akkor felébred arra, hogy átfordult. Viszont elaludni sem tud, mert ahogy felhúzza a térdét, szinte rögtön fordul is. Már kitámogattam plédekkel, nem segített.
2011. jan. 11. 14:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmit ne csinálj(csak segíts), főképp ne gátold a mozgásban. Ez egy rövid átmeneti időszak, de sajnos éjjel át kell menni és segíteni rajta, ha vissza akar fordulni. Hamarosan megtanul a másik irányba is elfordulni. Én lányomat hátán altattam, de ahogy megtanult fordulni, azóta hason kényelmesebb neki.
2011. jan. 11. 14:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez volt. :) Amúgy hamar átaludta az éjszakát, de akkoriban többször fel kellett kelni éjszaka, de csak anyni volt, hogy visszafordítottuk hasra, és már aludt is. Az elalvásnál is néha gondok voltak, hogy ahogy letettem átfordult, a hátán meg nem tudott elaludni, de nem támasztottam ki sehogy, nem csináltam semmit. Igazából csak akkor lökte hátra magát, ha nem akart annyira aludni. Ha álmos volt, akkor elaludt átfordulás nélkül.
2011. jan. 11. 15:36
 3/5 A kérdező kommentje:

Ő is átalussza az éjszakát (4 hónapos most) Egyelőre csak nappal produkálja az átfordulást, éjszaka még nem csinálta. Csak most az a gond, hogy állandóan átfordul, és már olyan fáradt, hogy torkaszakadtából üvölt. De akkor is átfordul. :) Nem gond, én rendületlenül forgatom vissza, csak nagyon sajnálom.

Általában mennyi idő múlva tanulnak meg hátról hasra fordulni?

2011. jan. 11. 15:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja, és köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 11. 15:55
 5/5 anonim ***** válasza:
nálunk is ugyanez van, de ált. 3-4x visszafordítom, és akkor már bealszik.
2011. jan. 11. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!