Van értelme panelbe bébikompot venni?
Én is azt hallottam, hogy a bébikomp nem segíti a baba fejlődését, én nem fogok venni.
7 hetes kisfiú anyukája
Én egyik gyerekemnek se vettem, mert szerintem felesleges.
Anyukám mesélte, hogy nekem volt, és állandóan felborultam vele, és csak későn tanultam meg járni.
Kérek szépen mindenkit, hogy ha egészséges szép hátú csípőjű gyermeket akartok, akkor felejtsétek el a bébikompot és tanítsátok meg a babát mászni, ha magától nem szeret! Se a hátának, se a csípőjének nem jó, de már ezt kitárgyaltuk.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
GYógytronász anyuka
Köszi a válaszokat!
kedves gyógytornász anyuka!Vagyunk egy páran ezen az oldalon és mivel sokan anyukák vagyunk így sztem természetes ha nem minden nap tudjuk soron követni a témákat és ne hari,hogy én nem tárgyaltam ki veled ezt a dolgot.Saját szakmájában mindenki okos én is tudnék az enyémben hasonló kioktatást tenni..és az esetek nagy többségében kellene is ,még sem teszem.Azt hiszem visszáb kéne venni a hangsúlyból egy kicsit!
Kedves kérdező anyuka! Amikor az ember kiír egy kérdést, automatikusan kiadja a gép, hogy voltak már hasonló kérdések a témában, hátha amit kérdezel közte van. Ezeket érdemes előbb elolvasni és tájékozódni. Mondjuk az igaz, hogy a kérdésed nem az volt, hogy egyátalán vegyek-e bébikompot, hanem hogy a panelba jó-e. Sajnos a játékgyártók és a játékforgalmazó cégek nem mindig azt árulják ami a gyermekeink testi és szellemi fejlődésének a legjobb, ezért nekünk kell informálódnunk, hogy amit megveszünk az tényleg hasznos-e. Ha ezzel megbántottalak, bocsánat, csak figyelmeztetni szeretnék mindenkit, hogy a bébikomp bizony nem a legjobb eszköz a babának.
Gyógytornász anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!