Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van értelme panelbe bébikompot...

Van értelme panelbe bébikompot venni?

Figyelt kérdés
Nem tudom a küszöb miatt van e értelme...mert ha nem tud a baba átmenni rajta állandóan mellette kell legyek,nem..???
2008. szept. 4. 13:31
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
A bébikomp nehezíti a járást, sztem ezért ne vegyél, ne a panel miatt.
2008. szept. 4. 13:43
 2/10 anonim ***** válasza:
20%
Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy kivettük a küszöböket. Nem csak a különböző játékok miatt, hanem amiatt is, hogy amikor a kicsim elkezd önállóan járkálni a lakásban, ne essen orra a küszöbben.
2008. szept. 4. 13:43
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Én is azt hallottam, hogy a bébikomp nem segíti a baba fejlődését, én nem fogok venni.

7 hetes kisfiú anyukája

2008. szept. 4. 13:47
 4/10 anonim ***** válasza:
82%

Én egyik gyerekemnek se vettem, mert szerintem felesleges.

Anyukám mesélte, hogy nekem volt, és állandóan felborultam vele, és csak későn tanultam meg járni.

2008. szept. 4. 13:50
 5/10 anonim ***** válasza:
52%

Kérek szépen mindenkit, hogy ha egészséges szép hátú csípőjű gyermeket akartok, akkor felejtsétek el a bébikompot és tanítsátok meg a babát mászni, ha magától nem szeret! Se a hátának, se a csípőjének nem jó, de már ezt kitárgyaltuk.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

GYógytronász anyuka

2008. szept. 4. 14:16
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

kedves gyógytornász anyuka!Vagyunk egy páran ezen az oldalon és mivel sokan anyukák vagyunk így sztem természetes ha nem minden nap tudjuk soron követni a témákat és ne hari,hogy én nem tárgyaltam ki veled ezt a dolgot.Saját szakmájában mindenki okos én is tudnék az enyémben hasonló kioktatást tenni..és az esetek nagy többségében kellene is ,még sem teszem.Azt hiszem visszáb kéne venni a hangsúlyból egy kicsit!

2008. szept. 4. 22:01
 7/10 anonim ***** válasza:
68%
Sztem kicsit érzékeny vagy,nem?!Semmi kioktató,lekezelő nem volt az anyuka válaszában.Inkább örülj neki,h olyan ember is válaszol,aki valóban ért hozzá.És tökéletesen egyet is értek vele.Pedig én valautapénztáros vagyok...és egy 17 hetes fiúcska anyukája.
2008. szept. 5. 00:24
 8/10 anonim ***** válasza:
51%
Az előző vagyok.Gondolom azért kérdeztél,mert választ vársz.Akkor kalkuláld be,h esetleg neked nem tetsző is érkezik!Nem vagyunk egyformák,mindenkinek más a vérmérséklete.De ha besértődnénk,ebből az oldalból sok jó nem sülne ki!Csak pozitívan!
2008. szept. 5. 00:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező anyuka! Amikor az ember kiír egy kérdést, automatikusan kiadja a gép, hogy voltak már hasonló kérdések a témában, hátha amit kérdezel közte van. Ezeket érdemes előbb elolvasni és tájékozódni. Mondjuk az igaz, hogy a kérdésed nem az volt, hogy egyátalán vegyek-e bébikompot, hanem hogy a panelba jó-e. Sajnos a játékgyártók és a játékforgalmazó cégek nem mindig azt árulják ami a gyermekeink testi és szellemi fejlődésének a legjobb, ezért nekünk kell informálódnunk, hogy amit megveszünk az tényleg hasznos-e. Ha ezzel megbántottalak, bocsánat, csak figyelmeztetni szeretnék mindenkit, hogy a bébikomp bizony nem a legjobb eszköz a babának.

Gyógytornász anyuka

2008. szept. 5. 08:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Kedves Gyógytornász anyuka!Én sem most kezdtem ezt az oldalt és tudom,hogy kiírja a kérdéseket,de képzeld mikor ezt kérdeztem nem írta ki..és igen elolvastam a te általad küldött 2006os cikket,nem voltam még akkor az oldal olvasója.És igen is teljesen más hangnemet ütött meg az első válaszod mint a mostani.Tisztában vagyok vele,hogy ez egy kérdezős oldal és nekem nem tetsző válaszokat is kapok,de nem mindegy ,hogy szólnak az emberhez.Kezdő anyuka lévén nem tudtam,hogy a bébikomp ilyen egészségtelen,mert pl. ott a kismotor és arra mindenki azt mondja milyen jó,gondoltam egy olyan ketyere amibe beleül vagy áll és hajtja a lábával vagy lépked benne mért lenne rosszabb minta kis motor?..de végül is a kérdésemre a választ megkaptam.
2008. szept. 5. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!