majd ha érdekel elmondom mert holnap szülinapjára kap egyet, de nem ikeás hanem tescoban vettük, és ennél olcsobb volt nekem amiért tetszett mert van egy tokja amibe vékonyra össze lehet nyomni és a böröndbe is befél nem foglal helyet.
ami biztos hogy a bújkálás a gyerekeknél nagyon fontos. lányom most kezd az asztalalatt átmászni, vagy a székalatt mióta megtanult járni. 1 éves lesz holnap. mikor mászott csak akkor persze átmászott, de mióta jár most újra kezdte. majd elmondom milyen volt.
Imádják,hatalmas nagy móka,megunhatatlan,már 2 évesek!Egyik legjobb beruházásom volt!(egykének talán nem annyira jön be,inkább ott,ahol többen vannak gyerekek)
Ha megunom a "banánt",én is bebújok oda,hogy köszönöm szépen,én nem vagyok itt,de persze mindig megtalálnak,és rámugranak:DD
1. vagyok. Kérdező, ha több gyereked van, akkor úgy látszik, jó móka ez :)
Ha egykéd van (mint nekem) akkor szerintem vidd el az Ikeába, ott (legalábbis a zuglóiban) a kajálda előtt van egy kis játéksarok, ott ki is próbálhatja, és megnézed, tetszik-e neki.. bár mi is így kaptuk, hogy ott tetszett neki anno (a többi gyerekkel együtt persze), de itthon már nem játszik vele egy éve.
Kislányomnak, aki szintén egyke nagyon tetszik. Járunk játszóba, ott van és szereti.
De mielőtt megveszed nézz körül ennél sokkal olcsóbban is lehet venni, akár egy sima játékboltban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!