Volt már itt valaki töbször a babájával kórházban fulladás miatt? Mikor nőtte ki a bronchitist?
Figyelt kérdés
Kétségbe vagyok esve..3 hónap alatt már másodszor vagyok a 11 hónapos babámmal kórházban mert befullad..Reggel voltunk az orvosnál mert picit köhögőt, meghalgatta mondta semmi komoly, délutánra már kórházban kötöttünk ki mertalig kapott levegőt..Kap már 3 hónapja ventolint mert flukszatilt és azok mellett is megfázásnál befullad...2015. júl. 18. 22:31
11/11 A kérdező kommentje:
Sprejben kapja, a flixotilt rendszeressen a ventolint fulladás esetén meg azomyr szirupot minden este 2.5 ml allergia ellen..voltunk tudőgyógyásznál es kiírt inhalátort is amihez salvus vizet használunk..amikor náthás lett megemeltem a flixotidet meg a ventolint is elkeztem használni, az orrát minden órában orszisztam + sterimar orrspray + nasivin..a babámnál egyik percről a másikra változik a helyzet, délelőtt még picit köhög délután már teljesen befullad..
2015. júl. 21. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!