3 hónapos volt mikor különszobába került,kb 4,5 hónapos volt mikor már bent volt nála 1 kiskutya,majd idővel egyre több,jelenleg 10 db plüssállat van nála,2 nagyobb 8 kisebb,az ágy sarkaiban,Ő alvás közben magához húzza őket,holnap lesz 1 éves,pelenkát nem rakok a feje alá 5-6 hónapos kora óta
2012. ápr. 25. 20:16
2/7 anonim válasza:
Nekem sokat bukott, de csak addig mertem pelenkát hagyni a feje alatt míg egyszer összegyűrve bele nem tömte a szájába.
Plüssjószágot nem raktam még be neki. Van egy kis sárkánya ami olyan alvóskendő, bár nem azzal alszik el, annak csak a szemét szereti rágcsikálni, és van bent neki egy picike kis pillangó, annak csörög a szárnya azt azért szereti. Ezek egyik sem nagy plüssdolog.
10 hónapos múlt
2012. ápr. 25. 20:19
3/7 anonim válasza:
Plüss állata a mai napig nincs az ágyban, egy szundi kenője van, azzal alszik kb. 2 hónapos kora óta. Most 14 hónapos, sosem volt gond. Textil pelust addig raktam én is a feje alá, amíg el nem kezdte felgyűrni, ez olyan 6-7 hónapos kora körül volt.
2012. ápr. 25. 20:29
4/7 anonim válasza:
Első naptól fogva egy -egy nagyobb bárány van a babáim ágyában. Egyikük még egy pelenkával és egy macis szundikendővel alszik, a másikuk meg még egy nyuszival meg egy kutyával alszik. (egy évesek)
2012. ápr. 25. 20:33
5/7 anonim válasza:
Most, 20 hónaposan igényli, hogy a játékmacija ott legyen vele éjszaka is. (Egy szobában alszunk.) Amíg ő nem kérte, én nem tettem plüssállatot az ágyába alváshoz.
2012. ápr. 25. 20:35
6/7 Kerria válasza:
Egy IKEÁS patkány csecsemő korától az ágyában van, sokszor ahhoz bújik, úgy alszik.
Van/volt légzésfigyelőnk, így az ilyennél is jelezz, ha amiatt nem kapna levegőt!
5 hós kislány Anyukája
2012. ápr. 25. 21:10
7/7 anonim válasza:
Ahogy megszületett végig voltak az ágyában,,,,nem volt belőle semmi gond szerencsére.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!