Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős volt a babátok,...

Mennyi idős volt a babátok, amikor először hagytatok plüssjátékot az ágyában éjszakára?

Figyelt kérdés

Babám már 10 hónapos, de félek otthagyni bármit is az ágyában éjszakára, nehogy megfulladjon tőle.

Lehet, hogy ez hülyeség, mert pelenka van a feje alatt, és éjszaka álmában azt is összegubancolja, ez is lehet ezen az alapon veszélyes.

2012. ápr. 25. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:
3 hónapos volt mikor különszobába került,kb 4,5 hónapos volt mikor már bent volt nála 1 kiskutya,majd idővel egyre több,jelenleg 10 db plüssállat van nála,2 nagyobb 8 kisebb,az ágy sarkaiban,Ő alvás közben magához húzza őket,holnap lesz 1 éves,pelenkát nem rakok a feje alá 5-6 hónapos kora óta
2012. ápr. 25. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem sokat bukott, de csak addig mertem pelenkát hagyni a feje alatt míg egyszer összegyűrve bele nem tömte a szájába.

Plüssjószágot nem raktam még be neki. Van egy kis sárkánya ami olyan alvóskendő, bár nem azzal alszik el, annak csak a szemét szereti rágcsikálni, és van bent neki egy picike kis pillangó, annak csörög a szárnya azt azért szereti. Ezek egyik sem nagy plüssdolog.

10 hónapos múlt

2012. ápr. 25. 20:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Plüss állata a mai napig nincs az ágyban, egy szundi kenője van, azzal alszik kb. 2 hónapos kora óta. Most 14 hónapos, sosem volt gond. Textil pelust addig raktam én is a feje alá, amíg el nem kezdte felgyűrni, ez olyan 6-7 hónapos kora körül volt.
2012. ápr. 25. 20:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Első naptól fogva egy -egy nagyobb bárány van a babáim ágyában. Egyikük még egy pelenkával és egy macis szundikendővel alszik, a másikuk meg még egy nyuszival meg egy kutyával alszik. (egy évesek)
2012. ápr. 25. 20:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Most, 20 hónaposan igényli, hogy a játékmacija ott legyen vele éjszaka is. (Egy szobában alszunk.) Amíg ő nem kérte, én nem tettem plüssállatot az ágyába alváshoz.
2012. ápr. 25. 20:35
 6/7 Kerria ***** válasza:

Egy IKEÁS patkány csecsemő korától az ágyában van, sokszor ahhoz bújik, úgy alszik.

Van/volt légzésfigyelőnk, így az ilyennél is jelezz, ha amiatt nem kapna levegőt!

5 hós kislány Anyukája

2012. ápr. 25. 21:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahogy megszületett végig voltak az ágyában,,,,nem volt belőle semmi gond szerencsére.
2012. ápr. 25. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!