úgy bánt, hogy majdnem nagy baj lett. Felelőtlen anyának érzem magam. Más is volt így?
a 4 hónapos kisbabám ágyába betette a 2 éves lányom az egyik játékát (egy műanyag zsiráf, kb.henger alakú). én meg ott hagytam, hadd nézegesse. aztán ebédeltünk, a pici hason aludt, majd ijesztő sírás jött, benéztem, mi lehet a baj, erre a zsiráfot a torka alá tornázta be! gyakorlatilag rajta feküdt, nyomta a nyakát, már a bőre is kezdett lilulni. majdnem megfulladt a gyerekem!
annyira rossz anyának érzem most magam. meg az kavarog a fejemben, hogy miért vállaltam több gyereket, ha nem tudok rájuk eléggé vigyázni.
Hála Istennek, hogy az Égiek a helyükön voltak...
más is volt már hasonló helyzetben?
Szerintem se ostorozd magad emiatt! Hál' Istennek nem lett semmi baj. Máskor persze sokkal jobban figyelj.
De szerintem szinte mindenki csinált már olyat a gyermekével, amiből nagyobb baj is lehetett volna...
Szia!
Sajnos mindig vannak ilyen helyzetek, az hazudik, aki azt állítja h vele sosem fordult elő. Nálunk pl. nemrég a kisebb elkezdte forgatni a nagyobb egyik játékát (ugye az is alapszabály, h műanyag játékot ne adjunk, főleg ha alkatrészei is vannak) én meg elnézegettem, h jé, milyen ügyes. Vmi dolgom volt a konyhába, kimentem, mire jövök vissza már majdnem az egész játék a szájában volt, szinte már ki se tudta venni...Na, én is elhűltem, rohantam kivenni a szájából, közben folyt rólam az izzadtság, kb. 250 volt a pulzusom....Hála az égnek nem nyelt le semmit, de megtörténhetett volna....
...Egyébként egy rokonomtól hallottam azt, h "sokszor ezekre a kisgyerekekre a Jóisten vigyáz....." Mindig eszembe jut és összeszorul a szívem.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!