Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segítséget szeretnék abban...

Esztike8 kérdése:

Segítséget szeretnék abban kérni, hogy kengurut szeretnék vásárolni,7 hónapos a babám és majdnem 8kg, melyik kengurut ajánlanátokquinny wrapp vagy cybex i go?

Figyelt kérdés

2012. szept. 8. 21:23
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Egyiket se, mindtől le fog szakadni a hátad, nagyon kényelmetlen lesz.

Vegyél manducát vagy ssc-t vagy meitait vagy bármit, csak ne kengurut.

2012. szept. 8. 21:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is a Manducát ajánlom, az jól tart, egyáltalán nem fáj benne a hát :)
2012. szept. 8. 21:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
manduca! fantasztikus találmány!
2012. szept. 8. 22:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én meitait ajánlom, Gremesét nekem nagyon bejött. Babakocsit el is felejtettük.
2012. szept. 8. 22:07
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

Ekkora babát elöl már ne hordozz, nagyon rosszat tesz a derekadnak, hátadnak, gátadnak, és ő is szeretne már nézelődni, amit elöl nem tud:).

Válassz inkább háton is használható hordozót, aminek megfelelően széles a terpesze(a kengurukban lóg a baba lába), pl. SSC- t= csatos hordozó vagy mei tait.

2012. szept. 8. 22:38
 6/10 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm a segítő válaszokat,átgondolom:-)
2012. szept. 9. 06:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Elől már tényleg ne hordozz, nagyon kényelmetlen, és egészségtelen is.

A Cybex I go-val tudsz háton hordozni, úgy tudom, és terpesze is van, viszont én nem ajánlanám, mégpedig azért, mert a vállpánt van alul, és arra van rácsatlakoztatva a zseb, amiben ül a baba, és így elég rossz a súlyelosztás, míg egy SSC-ben a vállpántok is tartják a babát. (Nem tudom mennyire érthető, amit értem, de jobban nem sikerült megfogalmazni, ne haragudj. :D)

Szóval: mei tai-t vagy SSC-t ajánlok. Ha az SSC mellett döntesz,akkor mindenképp próbálj ki többet élőben, mert a csatos hordozók eléggé alkat-függők, ugyanis előre formázottak, és elképzelhető, hogy valakinek totál kényelmetlen az, ami másnak a legkényelmesebb.

2012. szept. 9. 19:41
 8/10 A kérdező kommentje:
akkor a cybex 2 go is hasonló lehet,igazából a manduca nagyon szimpi,de horror áron van,ha fsetleg vki tud használtat baráti áron akkorváro
2012. szept. 9. 19:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Mindegyik Cybex ugyanazt tudja, apró különbségek vannak köztük.

Azért nem csak Manduca van, ott van pl. a Liliputi csatos, az is nagyon jó, és olcsóbb, mint a Manduca.

[link]

De javaslom, hogy nézz szét a mamami.hu-n a fórumon, ott nagyon sok infót találsz a hordozókról, hordozásról. :)

2012. szept. 9. 21:13
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi:-) ezt is megnézem hát ha találok vmi köztes megoldást
2012. szept. 10. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!