Segítséget szeretnék abban kérni, hogy kengurut szeretnék vásárolni,7 hónapos a babám és majdnem 8kg, melyik kengurut ajánlanátokquinny wrapp vagy cybex i go?
Egyiket se, mindtől le fog szakadni a hátad, nagyon kényelmetlen lesz.
Vegyél manducát vagy ssc-t vagy meitait vagy bármit, csak ne kengurut.
Ekkora babát elöl már ne hordozz, nagyon rosszat tesz a derekadnak, hátadnak, gátadnak, és ő is szeretne már nézelődni, amit elöl nem tud:).
Válassz inkább háton is használható hordozót, aminek megfelelően széles a terpesze(a kengurukban lóg a baba lába), pl. SSC- t= csatos hordozó vagy mei tait.
Elől már tényleg ne hordozz, nagyon kényelmetlen, és egészségtelen is.
A Cybex I go-val tudsz háton hordozni, úgy tudom, és terpesze is van, viszont én nem ajánlanám, mégpedig azért, mert a vállpánt van alul, és arra van rácsatlakoztatva a zseb, amiben ül a baba, és így elég rossz a súlyelosztás, míg egy SSC-ben a vállpántok is tartják a babát. (Nem tudom mennyire érthető, amit értem, de jobban nem sikerült megfogalmazni, ne haragudj. :D)
Szóval: mei tai-t vagy SSC-t ajánlok. Ha az SSC mellett döntesz,akkor mindenképp próbálj ki többet élőben, mert a csatos hordozók eléggé alkat-függők, ugyanis előre formázottak, és elképzelhető, hogy valakinek totál kényelmetlen az, ami másnak a legkényelmesebb.
Mindegyik Cybex ugyanazt tudja, apró különbségek vannak köztük.
Azért nem csak Manduca van, ott van pl. a Liliputi csatos, az is nagyon jó, és olcsóbb, mint a Manduca.
De javaslom, hogy nézz szét a mamami.hu-n a fórumon, ott nagyon sok infót találsz a hordozókról, hordozásról. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!