Anyukák! Testvérfellépővel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni?
3 pici gyerekem van.
4 éves, 3 éves és 9 hónapos :)
HA Apa is jö velünk akkor nincs gond, aki elfárad azt a nyakába kapja.
Viszont ha egyedül megyek velük akár a játszóra, ebben a mejelgen, hazafelé nagyon elpillednek (jótszó nem közel van, vidéken lakunk)
Jól jönne egy tesófellépő-akár az ülős változat is, de nem tudom mennyire kényeelmes azzal együtt tolni a babakocsit. Nem lesz nehezebb? Kanyarodás, padkára fellépés, hogy működik vele?
Van olyan fellépő ami komatibilis mindegyik kocsihoz?
Nekünk Bébé Confort High Trek babakocsnk van, ahhoz vajon lehet venni és ha igen akkor milyet?
Hát függ attól is hogy te milyen magas vagy. Nekem is ilyen babakocsim van (high trek) nagyon szeretem amúgy.
Egy lascal buggy board fellépőnk van, azon csak állni lehet, de így is jó szolgálatot tesz. nekem egy 5 évesem egy 2.5 évesem és egy 6 hónaposom van.
Nálunk a bolt-posta-patika háromszög is jó messze van úgyhogy mindennap használjuk.
Padkákon háááát, nem igazán megy fel meg le, nem is tolom fel épp ezért padkákra ahol lehet elkerülöm, már bejáratott utunk van tudom merre kell menni:)
A szalagjával fel lehet kötni ha nem áll rajta épp senki.
Meg kell tanulni vele közlekedni meg kicsit előrébb kell tartsam a kocsit amikor tolom. De amúgy én magas vagyok és mindig azt mondták mások akik próbálták már a fellépőt hogy belerugnak menet közben, nem tudom, én nem rugok bele, mert "alá " lehet lépni valahogy a fellépő kerekei közé.
Szia!
NAgyon köszönöm a gyors választ!
Elég alacsony vagyok...152 cm :)
Lehet, hogy akkor nekem ez nem lenne igazán praktikus :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!