Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bukik a baba! 4 hónapos...

Bukik a baba! 4 hónapos kislányom majdnem minden étkezés után visszabukja a tápszert (már több fajtát is próbáltunk) van hogy órákkal kaja után is. Mikor fog ez elmúlni, illetve mit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés
A gyerekorvos sosem mond erre semmit. Mit tehetnék?
2012. szept. 8. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Kisfiamnak a doki sűrű tápszert írt fel pont emiatt. Sosem bukta vissza.

Ezt próbáltátok?

[link]

2012. szept. 8. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi is AR-es tápszert kaptunk.
2012. szept. 8. 21:00
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, akkor majd rákérdezek direktbe, csak azt nem értem, amikor mondtam a védőnőnek és az orvosnak, h bukós a babám miért nem említették, hogy létezik ilyen tápszer is... hihetetlen...

Mi most amúgy a Nestlé Lactogén 1-est használjuk, ennek van AR változata is, azt próbálta valaki? Sokan azt írták róla, hogy ugyanúgy kihányta a babája,vagy nem volt széklete, vélemények? Mi 1 hét múlva kezdünk el almát enni

2012. szept. 8. 21:31
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Te se ettél még almát? Hihetetlen, mik vannak!
2012. szept. 8. 22:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem minden babanak ugyanaz jon be.

En linkeltem neked, az en fiamnak tokeletes volt, nem fajt a hasa es szeklete is volt mindig, baratnom babajanak meg minden baja volt tole.

Azert durva, hogy nem is emlitettek neked, hogy van ilyen tapszer is...

2012. szept. 8. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!