Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Höségriadó idején mész strandr...

Höségriadó idején mész strandra 1-2 éves gyerekkel?

Figyelt kérdés
2015. júl. 17. 17:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Megyünk csak nem a legnagyobb melegben.3 után megyünk ki estig.A lakásban is 32 fok van a strandon 33 nem nagy különbség.Be vagyunk kenve, van strandsátorunk, medence felett uv szűrős ponyva.A gyerek élvezi és este jót alszik.
2015. júl. 17. 22:38
 22/25 anonim ***** válasza:
Megyünk. Sokkal elviselhetőbb a kánikula a strandon, mint otthon.
2015. júl. 17. 23:04
 23/25 anonim ***** válasza:
77%

Hőségriadó akkor van, amikor 3 egymást követő napon meghaladja az átlaghőmérséklet a 27 fokot.

Kérdező, felétek nem tudom mikor szokás strandra menni, de felénk nyáron, a melegben szokás, amikor nagy valószínűséggel 30 fok körül vagy felett van a hőmérséklet, mert ilyenkor a természetes vizek is nagyon kellemesen felmelegszenek.

Mi korán jegyünk, letelepedünk egy fa alá, viszünk napsátrat, plédet, hűtőtáskát tele inni valóval és gyümölccsel, na meg egy rakat játékot és tök jól elvagyunk egész nap.

Óránként bekenem a gyerekeket, sapkát adok a fejükre és a vizen kívűl nem engedem őket a tűző napra 11-16-ig 10 percnél tovább.

Most nem azért, de hol máshol hűsöljön az ember, mint egy strandon???

Írom ezt egy klímás lakásból, de szívesebben hevernék a Balaton partján 😀

2015. júl. 18. 13:05
 24/25 anonim ***** válasza:
91%
Tökéletesen igazad van utolsó! A tegnapi strandolás alatt,másba se botlottam mint kisgyerekes családokba. És tök igazuk van. Persze a legtöbben nemleges választ adtak a kérdező kérdésére...teljesen csodálkoztam is ezen. De rájöttem, hogy a többiek a strandon vannak :-DDD
2015. júl. 19. 07:16
 25/25 anonim ***** válasza:
Igen, ahogy a kérdező is. :)
2015. júl. 19. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!