Nem is válaszolhat senki mást, mint amit sugall a kérdező, és a többség válaszol. Nyáron meleg van, ez van. Ilyen mindig volt, csak nem volt miatta riadó a gyerekkorunkban. :) Ezt is kérném lepontozni, ez a szokás.
Kedves válaszolók, ti hol laktok, van klíma, vagy kert? Ugye-ugye, könnyen hozzá lehet szokni a jóhoz. Van akinek meg nincs más választása, mert nem hűvös a lakása, akármit csinál.
2015. júl. 17. 19:08
12/25 anonim válasza:
Hát, nézd! Ha itthon vagyok, valószínű nem indulok el strandra, de ha nyaralni vagyunk (pl. múlt héten a Balcsin), teszek a hőségriadóra, sőt vízben az a 30 valahány fok sokkal leviselhetőbb. Gyakran kenegetjük magunkat, időnként árnyékba megyünk, fejen vizes sapka!
2015. júl. 17. 19:16
13/25 anonim válasza:
Utolsónak igaza van. Mellesleg estig nyitva vannak a strandok, nyilván nem arra gondolt, hogy 11 és 15 óra közt megy. De árnyékba akár mehetne is, strandsátorba. Az 1 és a 2 éves gyerek közt pedig óriási a különbség, a 2 éves biztos élvezi, ha szereti a vizet. Nem minden fekete-fehér.
Én panelban klíma nélkül nem bírom ki, a gyerek is szenved, hiába naponta többször megy a kádba.
Attól persze kérdező, neked nyilván nem kell menned, hiszen ott a kerti medencéd. Kicsit kevés a beleérző képességed, nem?
2015. júl. 17. 19:17
14/25 anonim válasza:
13. vagyok, 11-re gondoltam, csak közben írtak.
2015. júl. 17. 19:18
15/25 anonim válasza:
31 fok van a tetőtéri garzonunkban, másfél évesem megőrülne itthon. Árnyékos játszóra megyünk ilyenkor, és igen, holnap strandra megyünk a Balatonhoz légkondis kocsiban. (Itthon nincs légkondi, éjszaka sem nagyon tud lehűlni a lakás.)
2015. júl. 17. 19:29
16/25 anonim válasza:
Voltunk es megyunk is. Masfel eves a lányom panelben lakunk. Sokkal elviselhetobb a strandon a hőség. Deltol 3-ig alszik babakocsiban vagy felsatorban. Elotte utana kenegetem es polobvan rajta. Semmi baja. Gyerekorunkban is mentünk pedig kertes házban laktunk. Mikor kene strandra menni ha nem hosegben?
2015. júl. 17. 20:09
17/25 anonim válasza:
Utolso vagyok. Ja meg sapka. En is lattam egykor meztelen gyereket a tűző napon. Az nem normalis, de ha betartod a szabályokat akkor semmi baja nem lesz a gyereknek.
2015. júl. 17. 20:31
18/25 anonim válasza:
Ne haragudjatok, de a kérdező nem írt olyat hogy van kerti medencéje... Hol olvastatok ilyet?
2015. júl. 17. 20:45
19/25 anonim válasza:
Nem. Egy válaszoló írta valóban. :)
2015. júl. 17. 21:42
20/25 anonim válasza:
Oh, elnézést, valamiért azt gondoltam, azért annyira "egyértelmű" számára is, mert neki is van hova mennie hűsölni. Persze lehet, hogy tévedtem...
Mert nekem nem annyira "egyértelmű" itt a 30 fokos lakásban este 10-kor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!