Melyik név tetszik nektek a legjobban? Ti melyiket adnátok a babátoknak és miért? Melyiket nem és miért nem?
Nem tudunk dönteni, a nevek:
Lány: Amina, Alina, Norina, Napsugár
Fiú: Noel, Milán, Ármin, Kevin
Köszönöm a válaszokat előre is!
Juj, ezektől a nevektől engem a víz lever. Nem szeretem az ennyire durván külföldies hangzású neveket. De ez nem az én babám lesz, hanem a tied :) Úgyhogy nem az én döntésem, remélem nem bántottalak meg.
Ha választanom kell: Napsugár és Milán vagy Ármin.
Szia!
Hat egyikert se vagyok annyira oda.
A Milan sokaig tetszett de nagyon felkapott nev lett.Ugyanigy jartam a Norinaval is.
Talan akkor az Armin meg az Amina ha valasztanom kellene.
Amina és Ármin. Ezeket azért adnám mert tetszenek és nem annyira sok van belőlük (még).
Amit tuti nem adnék az a Kevin, mert szerintem nevetséges ( nem tudom megmagyarázni, hogy miért), és a Napsugárt, mert az olyan nagyon beszédes, és szerintem nem névnek való.
Noémi anyukája te nem vagy semmi.. :) Hány olyan név van ami becézett formában mindkét nemhez tartozó név lehet? Unokatesóm Viktor,de nem Vikiztük sose,és igazán férfias férfi(kisfiúként is Viktor volt) :) És hogy felállhassanak a szőreid: mi kifejezetten olyan nevet kerestünk a kisfiunknak amit NEM lehet becézni!! Minket meg attól ver a víz,ha agyon cifráznak egy szép nevet. Ilyen is van..
És szerintem a Napsugár szép név ,de ha lányunk lett volna Norinának hívták volna :) Jó sok van belőle mostanság az igaz,de nem is az a cél,hogy CSAK a mi gyerekünk legyen X vagy Y,hanem hogy számunkra tetsző nevet kapjon.. Fiú..nekem tetett az Ármin,de az eredete miatt leszavazódott.Persze ha nektek belefér...ez egy szép név. Azért majd írd meg mire jutottatok :)
20:30 pontosítanék: *tetszett
És nem az eredet volt gond,hanem a népcsoport akiknél használatos.Bocsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!