Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik név tetszik nektek a...

Melyik név tetszik nektek a legjobban? Ti melyiket adnátok a babátoknak és miért? Melyiket nem és miért nem?

Figyelt kérdés

Nem tudunk dönteni, a nevek:

Lány: Amina, Alina, Norina, Napsugár

Fiú: Noel, Milán, Ármin, Kevin

Köszönöm a válaszokat előre is!

2010. márc. 4. 19:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Juj, ezektől a nevektől engem a víz lever. Nem szeretem az ennyire durván külföldies hangzású neveket. De ez nem az én babám lesz, hanem a tied :) Úgyhogy nem az én döntésem, remélem nem bántottalak meg.

Ha választanom kell: Napsugár és Milán vagy Ármin.

2010. márc. 4. 19:40
 12/23 anonim ***** válasza:
Ebbe igazat adok,én is rosszul vagyok tőlük,az ismerősöm gyereke: Luciano Salvatore. Kész vagyok tőle. De ténleg a te döntésed. Noémi anyukája
2010. márc. 4. 19:42
 13/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Hat egyikert se vagyok annyira oda.

A Milan sokaig tetszett de nagyon felkapott nev lett.Ugyanigy jartam a Norinaval is.

Talan akkor az Armin meg az Amina ha valasztanom kellene.

2010. márc. 4. 19:57
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hát szerintem ezek a nevek nem durvák! Nem azt írtam, hogy Pájpör vagy Rozalinda és nem is Szalvatort vagy Devecsert! Szerintem aranyos nevek!
2010. márc. 4. 19:58
 15/23 anonim ***** válasza:
Ne haragudj meg de ezek tucat nevek!3-4 év múlva az oviba majdnem minden gyerkőcnek ez lesz a neve.Olyan mint annak idején a Mária,Erzsébet,János,Jóska...
2010. márc. 4. 20:05
 16/23 anonim ***** válasza:

Amina és Ármin. Ezeket azért adnám mert tetszenek és nem annyira sok van belőlük (még).

Amit tuti nem adnék az a Kevin, mert szerintem nevetséges ( nem tudom megmagyarázni, hogy miért), és a Napsugárt, mert az olyan nagyon beszédes, és szerintem nem névnek való.

2010. márc. 4. 20:20
 17/23 anonim ***** válasza:

Noémi anyukája te nem vagy semmi.. :) Hány olyan név van ami becézett formában mindkét nemhez tartozó név lehet? Unokatesóm Viktor,de nem Vikiztük sose,és igazán férfias férfi(kisfiúként is Viktor volt) :) És hogy felállhassanak a szőreid: mi kifejezetten olyan nevet kerestünk a kisfiunknak amit NEM lehet becézni!! Minket meg attól ver a víz,ha agyon cifráznak egy szép nevet. Ilyen is van..

És szerintem a Napsugár szép név ,de ha lányunk lett volna Norinának hívták volna :) Jó sok van belőle mostanság az igaz,de nem is az a cél,hogy CSAK a mi gyerekünk legyen X vagy Y,hanem hogy számunkra tetsző nevet kapjon.. Fiú..nekem tetett az Ármin,de az eredete miatt leszavazódott.Persze ha nektek belefér...ez egy szép név. Azért majd írd meg mire jutottatok :)

2010. márc. 4. 20:30
 18/23 anonim ***** válasza:
Amina és Noel,azért,mert ezek a nevek kicsit misztikusak és érett lelkületű babáknak adnám (ne nevessetek ki).
2010. márc. 4. 20:31
 19/23 anonim ***** válasza:

20:30 pontosítanék: *tetszett

És nem az eredet volt gond,hanem a népcsoport akiknél használatos.Bocsi :)

2010. márc. 4. 20:37
 20/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Majd megírom mire jutottunk! írjatok még!
2010. márc. 4. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!