Melyik név tetszik nektek a legjobban? Ti melyiket adnátok a babátoknak és miért? Melyiket nem és miért nem?
Figyelt kérdés
Nem tudunk dönteni, a nevek:
Lány: Amina, Alina, Norina, Napsugár
Fiú: Noel, Milán, Ármin, Kevin
Köszönöm a válaszokat előre is!
2010. márc. 4. 19:10
1/23 anonim válasza:
Norina és Noel.
Az általad felkínált nevek közül ezek tetszenek a legjobban :-)
2/23 anonim válasza:
Szia!
Én a Napsugarat és az Ármint adnám:)
Elég felkapott lett az Amina,Noel,Milán,a Kevinről már nem is beszélve.
A Norina,Alina nekem furcsa,idegen nevek számomra
3/23 anonim válasza:
Ha kisfiam lesz, Ármin lesz, tehát nálam az a nyerő :)
Ezek közül a lánynevek közül egyik se tetszik igazán, bocsi. Kira nem tetszik? Vagy Léna?
5/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csak ezek a nevek jöhetnek szóba:)
2010. márc. 4. 19:15
7/23 anonim válasza:
Milán és Napsugár.
A többi fiúnév szerintem kicsit b.uzis, az amina,alina,norina meg mintha valamilyen gyógy vagy vegyszer elneevezések lennének.
Ez csakis privát vélemény:)
8/23 anonim válasza:
Nekem a Napsugár és a Milán tetszik ezek közü.
9/23 anonim válasza:
Én megnéztem a jelentését,és úgy választottam, a noel nagyon gáz,minden fiú noel.Lány nevek amiket írtál nem tetszenek,fiú közül talán Ármin. Nekem Noémi a lányom jelentése gyönyörűségem,mert az is.:)
10/23 anonim válasza:
Ja és arról nem beszélve,hogy a noel becézése ugyan az mint a Noémié,és mint egy kislányt hívogatnának,mert a szomszéd kisfiú noel,és noninak,becézik,mint én a kislányom. Arra is figyelj hogy lehessen becézni,mert a hátamon fől áll a szőr mikor az anyuka minden féle néven hívogatja a gyereket mert a neve miatt nincs becézése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!