Anyucik! Hányan használnak közületek hordozókendőt/mei tai-t/kengurut? Mire használjátok?
Csak sétálni jártok vele, vagy otthon is szoktátok beletenni a kisbabát? Mitől függ, hogy mikor indultok el kenguruval és mikor babakocsival sétálni?
Most nincs pénzünk gyerekkocsira, viszont már nagyon szeretnék kimenni a házból hat hetes babámmal, ezért venni szeretnék egy kengurut. De ha ez már van, van szükségem egyáltalán gyerekkocsira? És ha mindketten kabátban, kezeslábasban vagyunk, nagyon körülményes a viselete? A külvárosban lakunk, itt nincs hova sétálni, buszozni kell, hogy parkba vagy akárhova eljussunk, azt pedig babakocsival elég körülményes.
Nekem csatos hordozóm van, mindenhová azzal viszem a gyereket, ahová nem férünk be a babakocsival. A kocsira szükséged lesz, mert bár nagyon kényelmes, azért órákig nem tudom benne hordozni a 8kg-s fiamat, fél óra múlva elfárad a derekam. AZért szeretem, mert gyorsan le lehet vele ugrani bárhová, és szabad a kezem, nem kell a kocsival is szerencsétlenkedni. Viszont ha sétálni megyünk, akkor szigorúan babakocsi:)
ҝ
9kg a fiam, mi most kezdtük el használni a kengurut, és csak a szabadban. Mivel a fiam tud járni, kézenfogva, ezért a célig a kenguruban van, utána sétálunk.
De valahogy hosszabb távon sem tűnik fel, hogy abban van a kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!