Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok, jó lesz e ha...

Mit gondoltok, jó lesz e ha egyszerre veszem el tőle mindkettőt?

Figyelt kérdés
1 éves a kisfiam.Éjjel többször is kelünk szopizni,szerintem csak megszokásból.Szeretném erről leszoktatni.Úgy gondoltam hogy ha már "megkínzom" ezzel akkor ezzel egyidőben a cumit is elveszem tőle. Ezt csak alváshoz használjuk.Talán jobb lesz így egyszerre mintha pl. 2 hónap múlva tenném ki még egy ilyen helyzetnek. Mit gondoltok? Esetleg volt e valakinek olyan hogy a cumi elvétele után az újját kezdte szopizni?
2010. márc. 4. 09:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Én először csak a szopiról próbálnám meg leszoktatni és a cumit még egy darabig meghagynám. Gondolj bele, szegényt egyből megfosztod a cicitől is és a cumitól is, az nagyon rossz lesz neki. Amúgy az is lehet, hogy a cumit később magától is elhagyja, ismerek ilyen gyerekeket.
2010. márc. 4. 09:34
 2/5 anonim ***** válasza:

szia én is először a szopit venném el tőlle. nekem a kisfiam magátol hagyta el a cumit 6 hósan. bár az enyém nem szopizott hanem cumisüvegből ette az anyatejet sajnos.

egyetértek az előttem szoloval.

2010. márc. 4. 10:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak az éjszakai szopit szeretném megszüntetni,a nappalit nem.Lehet ,hogy ez így sok neki egyszerre,de így talán megtanulja hogy éjjel aludni kell.Így is sokat kelünk csak azért mert kiesett a cumi.
2010. márc. 4. 12:40
 4/5 anonim ***** válasza:
másodi vagyok. ugy látom már elhatároztad a dolgot. sok sikert hozzá.
2010. márc. 4. 14:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen az elhatározás már megvan csak a bátorság hiányzik.
2010. márc. 4. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!