Ha elkezdenénk a hozzátáplálást akkor jobban aludna?
Figyelt kérdés
Vagy ennek semmi hatása nem lenne az éjszakai "bulikra"? Ma 5 hós a kislányom és úgy érzem egyre rosszabban alszik.Éjszaka is meg kell etetni. Pedig régen végig aludta az éjszakákat. Igaz most megint jön a foga. Néha attól félek hogy este már nem lakik jól. Ezt hogyan tudnám ellenőrizni? Fejjek még le tejet és adjak neki üvegből is? Tanácstalan vagyok....2010. márc. 3. 11:01
1/4 anonim válasza:
hát, ki kell próbálni. az enyém ugyan nem aludt jobban tőle. sőt, a mai napig is felébred éjjel, van hogy csak 2-3x, jobb napokon, de van hogy többször. 14 hós. amúgy nekünk ezek a szörnyű éjjelek kb. 6 hósan kezdődtek, amikor jbban beindult a mozgásfejlődése, meg a fogai elkezdtek kijönni, ill. a szeparációs szorongás elkezdett mutatkozni. sok addig viszonylag jól alvó babának is elromlik ilyentájt az alvása.
2/4 anonim válasza:
Ezeket nézd meg, talán adtunk egy-két használható tanácsot:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
(B)
3/4 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom van e összefüggés a kettő között, de én mióta hozzátáplálok azóta átalussza az éjszakát. Fél éves, és kb másfél hónapja váltottam ki először nála az uzsonnát gyümölcsre, tejpépre. A többi tápszer volt, és azóta alussza át az éjszakát.
4/4 anonim válasza:
Az enyém 4 -6 hónapig ugyanúgy nem aludta át az ájszkát, mint utána a hozztáplálás elkezdésével sem sem, tök mindegy, hogy 1-2-3x evett szilárdat.
1 éves és még mindig kel kétszer, pedig mindent eszik és nem keveset, melllete 4x cicizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!