Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ugy tudom max 4 oraig nem...

Ugy tudom max 4 oraig nem szabad hogy h. Egy ujszolott ne szopizzon? Joltudom?

Figyelt kérdés
de mivan akkor ha a 4 ora eltelik es nemtudom felkelteni,hogy szopizzon sot nem is akar enni,kikopi,de ennie kell mert mar 4 oraja nem evett?
2008. szept. 2. 23:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt nem kell nagyon szigorúan venni. Ha ébren van, és nem éhes - és nem is fáj semmije - akkor hagyd békén egy kicsit. De, ha nagyon sokáig nem eszik, akkor vidd orvoshoz.
2008. szept. 3. 00:54
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
jol tudod egy uj szulottnek2-3 orankent ennie kell
2008. szept. 3. 02:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség! Felesleges az órát nézegetni. Az én babócám már az elejétől kezdve 3-4 óránként eszik, de van, h 4,5-5. Ha éhes, úgyis felkel. Én mindig hagytam aludni. Max. nem cseréltünk pelust szopi előtt, h gyorsabban kapjon kajcsit.

De: ha nagyon pici, csak pár napos, akkor a sárgaság miatt is lehet aluszékony, olyankor valóban jobb keltegetni.

2008. szept. 3. 08:38
 4/5 A kérdező kommentje:
nagyon pici...szept.1-en szuletett es mar itthol vagyunk...ezert felek hogy nehogy elrontsak valamit.
2008. szept. 3. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha ennyire pici a baba, szerintem mindenképpen beszélj az orvosoddal, vagy a védőnőddel (nyugodtan hívd fel őket telefonon, nem kell személyesen elmenned), könnyen lehet, hogy tényleg besárgult.
2008. szept. 3. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!