Halat mikortól lehet adni a babáknak? Hogy készítitek el neki és mennyi egy adag belőle? Ugyanannyi mint a húsoknál 4-5 gramm? Be kell vezetni kevesebb mennyiséggel?
Figyelt kérdés
10 hós lesz a babám de halat még nem evett.2010. márc. 2. 17:24
1/3 anonim válasza:
Szia!
Kicsit off lesz, mert még nem készítettem neki halat, de bébiételben hetente egyszer adom, kb. 7 hónapos kora óta, és imádja. /A védőnő is "engedélyezte" :D/
(Paradicsomos krumpli hallal - 6 hónapos kortól)
*L*
2/3 anonim válasza:
Mi is 10 hósak leszünk, és pont ma adtam neki először halat. Sima rántott tengeri haltörzset, úgy ahogy magunknak is csináljuk, csak prézli nélkül. Nagyon bejött neki (szerencsére), de nem volt igazán éhes, így 6-7 falatnál nem evett többet.
Majd holnap újra próbálkozunk.
Amúgy vettem neki halfilét is, de állandóan elfelejtem, így még mindig a fagyasztóban figyel :))
3/3 anonim válasza:
JA, előző vagyok: azt a paradicsomos halat én is akartam adni neki, de másik fajtáknál már észrevettem, hogy nem bírja a paradicsomos kajákat, fáj tőle a gyomra, meg állandóan büdöseket böfög. Így nem is adok neki ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!