Szép időben így kivihetem 8hónapos fiamat?
Harisnya, farmer, hosszúujjú body, pulcsi, kabát, sapi, kengurú, kiscipő, vagy még adjam rá a téli overált?
Egy másik kérdés(tudom egybe nem szoktunk kérdezni, de SOS): a ti babátok mennyi idősen mászott fel ágyra, alacsony bútorokra? LEteszem az ágyról és pillanatok alatt újra fent van...
Szia! Nyugodtan vidd ki szép idő van. Tegnap is az volt.
2est kérdés: A fiam 11 hónapos és még nem tud felmenni az ágyra. De mekkora az ágy? A miénk 40 cm magas és van egy kis beugró alul.
30cm magas az ágyunk, kinyitva, 60becsukva, és az is egyre kevésbé akadály.
Valahogy rájött hogyan kell felmenni. Le még sajnos a gravitációra hagyatkozik:(:) Most azt próbálom megtanítani, hogy ne fejjel előre induljon el lefelé, hanem forduljon meg.
Tegnap du így vittem ki 9 és fél hónapos lányom: rövid body, hosszú felső, átmeneti kabát, harisnya, zokni, melegítő naci és cipő.Igaz ő már totyog.
Sztm a tél overál ilyen jó időben teljesen felesleges.
Fogod a kezét és úgy totyog, vagy teljesen egyedül?
És mekkora utat sétál/totyog?
Nekünk az utazás miatt kell a kengurú, de ahová megyünk ott ő is totyogni fog.
Szerintem a téli overál megy a mosásba, és ha nem is a szekrény mélyére, de el teszem.
Bent a lakásba teljesen egyedül sétál, kint amikor cipő van rajta felváltva egyedül és úgy h fogja az egyik ujjam.:)
Most megint hideget mondanak szal olyan nagyon mélyre tényleg ne rakd el az overált.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!