Viktoria1978 kérdése:
Hogy döntenetek?
Figyelt kérdés
Ket fiugyermekem van, 2 eves es 4 honapos. A ferjem mar honapok ota tervezgeti, hogy ha szabin lesz elmegyünk az apjahoz, nagyapjahoz stb. 1 hetre, termeszetesen nem egy varosban laknak, az apja olyan 300 km-re tölünk. A lenyeg, hogy nekem semmi kedvem nincs menni ket kisgyermekkel, meg a hideg is kiraz a gondolatatol. Beszeltük, hogy ha en nem megyek akkor a nagyobbik fiamat magaval vinne, de en öt meg nem akarom engedni, a hazban lepcsö van es eleg egy pillanat, ha nem figyelnek ra es kesz a baj. Masreszt szivesen lennek a kisebbik fiammal itthon egyedül, hogy kiismerjem. Szegyellem magam, de nem ismertem meg ki. Nap mint nap kapkodas, a nagyfiam szeret hangosan jatszani, akkor a kicsi aludni nem tud, vagy altatasnal, ha a kicsit altatom, akkor nem tudom mit csinal a masik szobabam a nagy. Ja meg a seta, ket ora keszülödes utan max 1 ora seta, a kicsi utal a babakocsiban hordozoban kendöben. Sokszor elsirom magam, tehetetlennek erzem magam es rossz anyanak, ha epp szoptatok es a nagyobbik bekakal vagy inni ker, nem tudok rögtön menni. Sokszor a szivem szakad meg mikor latom unatkozik en meg epp a siro öccsevel rohangaszok, mert nem tudom mit akar. Nehez. Ezert en is gondolkodtam rajta, hogy talan maradok itthon a kicsivel, de akkor amiatt lesz lelkiismeretfurdalasom, hogy a nagy nincs velem. Ha itthon marad mindkettö, az apjuk tuti elmegy, ez azt jelenti lesz egy hetem mindenfele segitseg nelkül. Vagy megyek es ott jön a kaosz. Ti mit tennetek?2015. jún. 24. 00:49
11/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Atgondoltam és nem hagyom cserben a férjem. Megyünk együtt, de még mindig nem vagyok raizgulva erre a dologra :-) megegyszer köszönöm
2015. jún. 24. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!