Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos baba 6,2 kg, túlsúly...

2 hónapos baba 6,2 kg, túlsúlyosnak számít?

Figyelt kérdés
Kisfiam ennyi, ma mértem. Anyatejes. Szoptatom, néha ha úgy adódik üvegből adom neki a lefejt tejet. Nem akarom túletetni, de annyira kis mohó, addig sír még meg nem kapja az adagját. Kiköveteli, akkor is ha csak 30 miliről van szó. Kicsit aggódom, nekem nagyon soknak tűnik ez a súly 2 hósnak ( 8 hetesnek).
2015. jún. 20. 19:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nem reg volt egy kerdes, melyben egy 7 honapos 13 kilos szerepelt. Az o anyukaja is azt hitte, hogy majd lelassul. Hat ez egyaltalan nem biztos
2015. jún. 23. 15:48
 12/24 A kérdező kommentje:
10es miért kell mindig a rosszat feltételezni?Megpróbálom először kideríteni mi a baja nem csak a szájába dugom a bimbóm! De van h szopi után fél órával elégedetlenkedik, ha akkor nem tudom lenyugtatni megszoptatom. Előző szopinál az ia lehet nem evett eleget csak elaludt..
2015. jún. 23. 21:22
 13/24 A kérdező kommentje:
Most majd megpróbálom az időre etetèst. Lehet nekem is jót fog tenni hogy nem egész nap a szopiról szól (minden alkalommal kevés ideig szopik és elalszik). Fennmaradó időben marad a lefoglalás meg babavíz. Amúgy babakoromban én is ilyen voltam, és ráadásul ugyanúgy néz ki mint én :)
2015. jún. 23. 21:25
 14/24 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs vele, az en kislanyom is 6400 volt 8 hetesen. Attol hogy masnak kicsi a babaja, a tied meg nagy, nem jelenti azt, hogy tuleteted. Letezik genetika is, a felnottek se egyformak. Az enyem most 4 honaposan 8 kilo, de meretre akkora mint egy 7 honapos es nem kover.
2015. jún. 25. 16:06
 15/24 anonim ***** válasza:

Az én fiam is 36. hétre született 2810 grammal és 51 centivel.

2 hónaposan volt 4800 gramm, ezt is sokallta a doki, de nem tudtam mit csinálni. Fél éves koráig havonta 1 kg-ot hízott, utána lassult le egy kicsit a hozzátáplálással.

2015. jún. 25. 16:32
 16/24 anonim ***** válasza:

Hány cm? Mert leginkább ettől függ, hogy sok-e hozzá a súlya. A neten egyébként megtalálod a WHO növekedési táblázatát, itt megnézheted, hogy az átlaghoz képest hol vagytok és hogy a súly/magasság percentilise hová esik.

[link]

2015. jún. 25. 17:23
 17/24 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom hány cm, le kéne mèrni. 49-cel született, 1 hosan 52 cm volt.
2015. jún. 25. 17:42
 18/24 anonim ***** válasza:
Egy átlagosan fejlődő csecsemő 6 hónapos korára duplázza meg a születési súlyát és 1 éves korára triplázza meg azt. Akkor most ehhez képest döntsd el, hogy sok-e.
2015. jún. 25. 17:46
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

3050grammal született a fiam, ő két hónaposan 4,5kg volt. :) Őhozzá képest jó nagy a fiad.

A másik fiam 3800grammal született, ő két hósan 4,9kg volt.

Ők mondjuk tápszeresek voltak.

Soknak tűnik a súlya, de ez nem biztos, hogy bajt jelent.

Ha a kisbaba kiegyensúlyozott, eszik-alszik-kakil, nem sírós, akkor semmi gond sincs szerintem.

2015. jún. 25. 19:34
 20/24 anonim ***** válasza:
Akkor az én fiamnak 1 évesen 8,5 kgnak kellett volna lenni, ehhez képest 11 kg és 76 cm volt. A 76 cmhez szerintem a 8,5 kg kevés lenne, nagyon sovänynsk nézne ki
2015. jún. 26. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!