Maradandó ajándékot szeretnék venni de nme tudom mit
vegyek. Nektek van ötletetek?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és most fog születni 2hét múlva kistestvérem. Igazából nem tudjuk, hogy kislány vagy kisfiú, de én nem lakok velük és valami olyan maradandó ajándékot szeretnék neki venni amiről majd késöbb is eszébe jutok ha éppen nem vagyok ott.Segítenétek? köszönöm:*
Maradandó ajándékot később vegyél, ha már nagyobb, ilyen picinek azt még nem tudsz venni, csak amit előttem leírtak. Ha lány lesz, később vehetsz neki valami kis ezüstláncot medállal, ha fiú akkor autómodellt, de ehhez nagyobbnak kell lennie.
2015. jún. 19. 17:46
3/7 anonim válasza:
igen,így van. addig is egy szundikendőt vehetsz :-) nekem nagyon szereti,picinek úgy fogta alvás közben. van aki évekig alszik vele. brendonban van szép díszdobozos is,mire kinővi meg már veszel valami maradandót. vagy még ha kislány lesz,megveheted az első fülbevalóját,aztán majd elteszi emlékbe :-)
2015. jún. 19. 18:05
4/7 anonim válasza:
De aranyos vagy!! Hugim 20 éves, szintén valami maradandót szeretett volna venni..egy pici babának ez nagyon nehéz és a kis diákmunkás keresetére is gondolnom kellett 😍
Kitaláltuk, hogy akkor ő veszi a babanaplót. Nálunk lehet tudni hogy fiú de azt mondja voltak semlegesek is! Ha még nincs napló szerintem az szuperságos ajándék...és örök!! 😉
2015. jún. 19. 18:34
5/7 anonim válasza:
Jaaajjjj vagy borostyánkő nyaklánc!!! Azt úgyis el fogják tenni emlékbe ha már nem használják...
2015. jún. 19. 18:35
6/7 anonim válasza:
Nekem van babakori plüssöm, lassan 25 éves :) Vegyél neki valami szép, könnyen mosható, nem műszálas alvós plüsst.
2015. jún. 20. 10:51
7/7 anonim válasza:
Borostyánnyakláncot ne, annak a használatával nem mindenki ért egyet, nem mindenki hisz benne, ahogy pl. én sem és még balesetveszélyes is. Ha kapna a gyerekem ajándékba, éppen ki nem dobnám, de besuvasztanám valahová jó mélyre, ne is kerüljön elő.
Ilyet csak akkor vegyél, ha az anyuka szeretne.
Egyébként minden ajándék lehet maradandó, ha a szülők elteszik. Lehet egy különlegesebb kis rugdalózó, egy takaró névvel, vehetsz neki babaétkészletet szép kis tányérral vagy egy játékszőnyeget, egy kiságyra való forgójátékot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!