Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hetes tápszeres babával...

7 hetes tápszeres babával mikortól lehet kostóltatni?

Figyelt kérdés
Annyi mindent hallottam már 6 hetes kortól a 6 hónaposig. Na de kinek higyjek?
2008. szept. 2. 09:13
 1/3 anonim ***** válasza:
71%
Azért van a védőnő és a gyerekorvos legfőképpen, hogy az ilyen fontos dolgokat velük beszéld meg. Amúgy a tápszeres babát sem ajánlott öt hónapos kora előtt hozzátáplálni. De hét tetesen meg aztán főleg nem. A bélrendszere most lépett egy nagyon nagy fejlődési szakaszba. A tápszeren és babvizen kívül neki még nincs szüksége semmire, és főleg nem a beleinek.
2008. szept. 2. 09:25
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Teáztatni,vizet adni ,már lehet.A gyümölcslevet én 3 hónapos korban kezdtem először fele víz-fele gyümilé,majd 1/4-3/4,aztán tisztán adtam.4 hónapos kortól pedig lehet próbálkozni krumpli-alma-banán-sütőtök kombinációkkal.Nekem mindennek az alapja a krumpli volt,gyümölcs és anyatej.A boltokban kapható bébiételek közt is vannak jók.Én mindig napközben adtam a bébiételt,reggel-este szoptattam,ezért ajánlom,hogy reggel-este tápszerrel etesd egy darabig.Én a 6.hónaptól hagytam el a reggelit,de az estit nem csak amikor már nem igényelte.A pépek is nagyon jók 4 hó-pl.a banános az fincsi és úgy kezdtem,hogy először folyékonyra csináltam,mintha tápszer lenne,kis cukorral(cumisüvegbe),majd mikor megszokta egyre sűrűbbet adtam,persze már kanállal.Lényegében adhatsz neki majd sokmindent,de a tápszer szerepeljen az étrendjében.
2008. szept. 2. 09:35
 3/3 anonim ***** válasza:
A tápszeres babákat 4-5 hónapos kortól lehet hozzátáplálni. Mi most kezdtük, 4 hó.
2008. szept. 2. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!