Szerintetek is beteges egy babát ennyire félteni?
Barátnőmről van szó, akinek van egy 8 hónapos kislánya. Szerintem már már betegesen félti a picit születése óta. Ha megyünk hozzájuk akkor már a teraszon le kell venni a cipőt és csak ilyen vendég papucsban lehet a házba lépni (tudom ez nem nagy ügy de a baba születése előtt nem így volt). Ha a kislányhoz nyúlunk nem elég kezet mosni, hanem fertőtleníteni kell a kezünket. Ha lerakja a kislányt a szőnyegre mászni, hiába tiszta a szőnyeg előtte felporszivozza. Ha véletlenül köhög vagy tüsszent valaki náluk akkor hoznak valami speciális baktériumölő sprayt amivel befujnak rögtön nehogy a kicsi valamit elkapjon. A játékait amivel csak ő játszik naponta fertőtleníti. Vittem almát a kislánynak rögtön az volt a kérdés hogy hol vettem, vajon bio - e mert különben nem is adja neki. Ha hozzánk jönnek nem engedi hogy a kicsi másszon az én 1 éves kislányom szobájában mert hátha valami szösz van a szőnyegen amit bekap, meg nem nyulhat a kislányom játékához mert nincs fertőtlenítve. Annyira túlzásba esett már szerintem.. Mielőtt a a baba született nem volt ilyen.
Szerintetek is beteges?
Első baba. :) Majd a második, harmadik gyereknél már nem csinálja ezt.
A kinti cipő levétele szerintem nem túlzás. Összeköpködik az utcát, a kutya odakakil ahova kb akar, véletlenül belelép, stb stb. Amíg nem volt baba nálunk, akkor sem jött be senki a kinti cipőjével, meg alapból nem is illik szerintem.
A kézmosás se túl para, de sztem felesleges fertőtleníteni.
Porszívózás mindig az túlzás, meg a speckó spray... Biománia is túlzás.
Nem szabad túlsterilizálni mindent és burokba rakni a gyereket, mert majd ha megy a jétszóra vagy oviba, közösségbe, akkor meg állandóan beteg lesz már attól is, ha valaki ránéz.
Minnêl jobban félti annál roszabb..
Beteges..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!