Lehet együtt fürödni egy két hónapos babával? Nem beteges, hogy szeretnék vele egy kádban fürdeni?
nyigodtan csinàlhattok belõle rendszert is
nálunk sajnos zuhany van,pedig ên is szeretnêk a lànyommal fürödni.
mi is fürödtünk együtt. kicsit macerás volt, de megérte!
előtte lezuhanyoztam, majd engedtem a kádba vizet egy kis babafürdetővel, beleültem a kádba, a párom odaadta nekem a babám. olyan jó volt együtt pancsolni, imádta!
a fürdés végén (5-10 perc lehetett) odaadtam a picit a páromnak, majd én is kijöttem a kádból. szóval 2 emberes mutatvány.
de aztán fordítva is megcsináltuk rá nemsokára, hogy a párom fürdött a kicsivel.
nem lehet szavakba önteni azt az élményt, úgyhogy hajrá! :)
Én szerintem nem beteges,de egyébként mi sem fürdünk a kicsivel együtt.De oka is van ennek.
Párom nem szeret akkor fürdeni,így ő nem ül be csak azért,hogy vele fürögjön.
Én nem ülök be vele,mert akkor párom venné ki őt és millió óra amíg felöltözteti,nekem meg nem lenne kedvem az ordítást hallgatni vagy hogy elszökik az ágyról pucéran.
És fűtés sincsen a fürdőben.Jó,ő már 14hónapos lassan,de picinek sem fürdött sokat velünk,mert akkor is pont tél volt.
Ha jól esik,fürödjetek vele,nem ártalmas szerintem.
Pont ekkora volt a fiam, amikor először beleültem vele egy kád vízbe! :)
Előtte jó alaposan letusoltam, apa meg a kád széléről segédkezett. Nagyon jó volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!