Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt más is, aki listát vezet arról h kivel volt együtt már? :D Vagy ez nagyon beteges? :D
Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 15:45
1/11 anonim válasza:
Mivel nekem olyan sok nem volt, nem írom fel,mert felesleges. 2nevetmeg tudok jegyezni. :)
22/L
2/11 anonim válasza:
Persze a kisebbségi komplexusban szenvedő kiscsávók,akik nagynak akarnak látszani. De még saját maguk előtt sem sikerül.
3/11 anonim válasza:
Ha ki is nevettek, én naplót vezetek. Tudom ez nem divat, de próbáljátok ki. Már 5 éve írom. Jó néha visszaolvasni. Ott a szerelmeim is bent vannak.
18/L
4/11 anonim válasza:
nem vagyok qrva, nincs annyi hogy fel kéne írni
5/11 A kérdező kommentje:
itt most nem csak a szexre gondoltam konkrétan, mondjuk ha csak csók volt az illetővel..
2011. máj. 15. 16:04
6/11 anonim válasza:
18 évesen ilyen sok szerelmed volt? Gratulálok
7/11 anonim válasza:
A k_rvám vezet naplót, hogy ki hányra megy aznap.
9/11 anonim válasza:
Szerintem elég gáz, ha valakinek már annyi partnere volt, hogy listát tud róla vezetni... Én fejből tudom, kikkel volt valaha valami... 8.ban egy osztálytársammal 3 hétig jártunk, ami abban merült ki, hogy fogta a kezem. Utána másfél évig jártam egy másik osztálytársammal, akivel csók és orál volt. A mostani barátommal pedig 3,5 éve vagyok együtt, Vele vesztettem el a szüzességem, és remélem Ő a társam örökre... Olyan fiút pedig soha nem csókoltam, akibe nem voltam szerelmes...
20/L
10/11 anonim válasza:
Vááá, régebben az egyik ismerősöm csinált ilyet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!