Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg miért kell ennyire...

Naomi patricia kérdése:

Tényleg miért kell ennyire félteni a lányokat? (Persze én is félteném, de ez már beteges) nem?

Figyelt kérdés
Az apukák miért ennyire "szigorúak" lányaikkal? Pl.: apum mindíg mondja húgomnak hogy nem mehet el ide vagy oda xy-nal. Nem lehet barátja, és néha szabályozni szeretné azt is hogy kivel barátkozzon. Ha nem ér haza időben szinte háborút csinál, ellenőrizgeti stb. Ez már nagyon idegesít minket anyumma. Szerintem egy lánynak szüksége van magánszférára, hogy mennyen és ismerkedjen, bulizzon ( ezt apumtól már megy sem meri kérdezni). Ti pasik/férfiak hogy vagytok ezzel mert én komolyan nemértem a gondolkodásotokat?!!

2013. okt. 20. 02:51
 1/10 Devourlord válasza:
Figyelj én sztem ez félig érthető dolog félig viszont télleg beteges. Ha alaposan végig gondolod hogy a mai világban milyenek is a lányok teszeménazt pl Már 13-15 évesen összefeszenek vkivel az durva! mondjuk a fiúk sem különbek. Most Édesapád mellet szólok hogy megtudom érteni hisz Mégiscsak elég sokat lehet hallani durvábbnál durváb dolgokról pl ezt erőszakolták meg az történt vele stb. Egyszóval Félt benneteket és nemtudja mitévő legyen. Most mellettetek szólok. Azviszont nagyon beteges hogy elkezd ellenőrizgetni meg ilyenek ezt Bizalomhiányban szokták az emberek művelni. Természetes ha sok olyan dolgot tett, ill. tettetek amiben ő egyre inkább nembízik bennetek. Ha további részleteket is ismernék akk TALÁN többet tudnék segíteni de egyenlőre remélem ezzel is segítettem.
2013. okt. 20. 03:31
 2/10 Devourlord válasza:
És elnézést kérek a helyesírási hibákért de elég rossz billentyűzetem van. És mégvmi. Ha nemis tudod kicsit próbáld megérteni őt és ezt te (ti) is próbáljátok meg elvárni tőle. Érjétek el hogy bízzon bennetek vagy egyszerűen családi megbeszélést kéne tartanotok erről :/ bonyolult de megoldható.
2013. okt. 20. 03:34
 3/10 A kérdező kommentje:

Persze ezt én is tökéletesen megértem én is féltem hisz a hugom 16 éves, de az hogy már lassan azt is megszabná hogy milyen ruhát vegyen föl..

Ano mikor én voltam 15-16 éves nem csinálta ezt... És azt nem hiszem el hogy nem bízik benne, nem cigizik, nem iszik, nem festi agyonra magát sőtt nem is festi magát mint a többi 12-14 éves GYEREK már mini szoknyában haspólóban feszít télen egy normális kabátot nemlátni rajtuk.... Egyszer nállam aludt és tölem kért engedélyt hogy elmenjen randira, tényleg aranyos sráccal ismertem is... apum persze rájött valahogy és kileste őket, mikor a srác megpuszilta hugom arcát apum szinte előugrott a fa mögül és elkezdett cirkuszolni a fiúval..( tesóm nagyon megharagudott rá) persze ekkor én is megkaptam a magamét hogy hogy mertem elengedni egy "idegennel" meg hogy lehetek ennyire felelőtlen stb stb... borzasztóak... valamit muszály lessz tennem mert apum kibírhatatlan anyum, hugom számára.

2013. okt. 20. 03:50
 4/10 A kérdező kommentje:

Persze ezt én is tökéletesen megértem én is féltem hisz a hugom 16 éves, de az hogy már lassan azt is megszabná hogy milyen ruhát vegyen föl..

Ano mikor én voltam 15-16 éves nem csinálta ezt... És azt nem hiszem el hogy nem bízik benne, nem cigizik, nem iszik, nem festi agyonra magát sőtt nem is festi magát mint a többi 12-14 éves GYEREK már mini szoknyában haspólóban feszít télen egy normális kabátot nemlátni rajtuk.... Egyszer nállam aludt és tölem kért engedélyt hogy elmenjen randira, tényleg aranyos sráccal ismertem is... apum persze rájött valahogy és kileste őket, mikor a srác megpuszilta hugom arcát apum szinte előugrott a fa mögül és elkezdett cirkuszolni a fiúval..( tesóm nagyon megharagudott rá) persze ekkor én is megkaptam a magamét hogy hogy mertem elengedni egy "idegennel" meg hogy lehetek ennyire felelőtlen stb stb... borzasztóak... valamit muszály lessz tennem mert apum kibírhatatlan anyum, hugom számára de már nekem is az agyamra megy.

2013. okt. 20. 03:51
 5/10 Devourlord válasza:

figyelj ez most olyan ne haragudj meg. De most mintha a jövőbeli elmesélt énemet mutatnád be xD ne haragudj.

Figyelj ha tényleg igaz amiket nekem mondtál illetve írtál akkor 3 választásotok van abból 1 tuti nem jó :P

1: Hagyjátok hogy folytatódjon az egész(bár nyílvánnem)

2: Leül mindenki MINDENKI anyud apud, hugod és teis és megbeszélitek hogy nemazhogy ne kutakodjon Csak vegyen vissza hogy bízzon bennetek! mondjátok megneki ha szeret titeket akkor bízzon is bennetek necsak mondja hogy én bízok bennetek és mégis ezt műveli. Ha bízna bennetek eznemlenne.

3: Szépen lassan próbáltok tudomisén beletörődni(de nem teljesen) csak lássahogy úgymond minden úgyvan ahogy akarja stb és olyan fél év (igen sajnos hosszú idő :( )után elkezditek neki mondani hogy most hogy szót fogadtatok meg minden bizzon bennetek!

De sztem a 2-es az igazi. Tényleg nem csináltatok semmi olyasmit amitől ilyen lett?

2013. okt. 20. 04:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem tettünk semmi rosszat amitől így kellene nyomoznia (utánnunk). Én hamarosan anyuka leszek szóval ez egy pont amiért nem kellene nyomoznia utánnam. Hugom meg már nem az a pici coffos kislány aki odabújt apucihoz meg kézen fogva járkáltak egymással, ő is felnőtt...(egyszer mindenki felnő, és nemkellene erőszakkal magához szorítania a "gyereket" és nemhagyni hogy beleszagoljon az életbe.. ahogy azt a többi 16-éves teszi... Próbáltunk már vele anyum is én is beszélni kettesben mikor hugom nemlátta. De mindíg óriási veszekedés és ordibálás lett belőlle ( hogy mi miértbakarjuk megszabni hogy ő mit csináljon)..... Hát igen, nehéz eset de ennek változnia kell....
2013. okt. 20. 12:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Dióhéjban azért, mert egy ostoba kretén.
2013. okt. 20. 23:31
 8/10 Devourlord válasza:
Ezekután egyettkell értsek az elötem lévö válaszadóna miszerint télleg kretén :P hiszen a válaszában elhangzottak a ti válaszaitok is " Ne szabjátok meg mitcsináljon" akk most ő megszabhatja? szóval eza válasz ellenefordítható.
2013. okt. 21. 05:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem, nem beteges. Egyszerűen arról van szó, hogy ő is volt fiatal fiú. És elhiheted, élénken emlékszik még rá, miket csinált. Ebbből pedig egyenesen következik, hogy nagyon élénken el tudja képzelni, hogy az udvarló mit tesz az ő pici lányával, ha nem vigyáz rá.
2013. okt. 25. 20:14
 10/10 anonim válasza:
A kissebbik gyermek minig kicsi marad a nagyhoz képest, és őt mindig jobban ellenőrzik mert ő még kicsi akkor is ha a nővére ennyi idősen mér bulizhatott.
2013. nov. 9. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!